woensdag 3 augustus 2016

Trapeziumschroefdraad tabel

De norm is van toepassing op trapeziumschroefdraad voor algemeen gebruik, echter niet voor toepassin-. In de tabel zijn echter de nominale waarden aan-. In de volgende tabellen vindt U de meest courante schroefdraden van de metrische, Engelse en Amerikaanse schroefdraadstelsels.


Een trapeziumdraad is een bewegende schroefdraad en heeft een hoge frictie weerstand. Dit betekent normaal dat de schroef zelf borgend is en daarom het . Berekening schroefdraadvijzel, trapezium draa levensduur, schoefdraadrendement, vlaktedruk schoefdraadflank, contactdruk. Trapeziumdraad is een schroefdraadvorm die gemaakt is om bewegingen uit te voeren.


In tegenstelling tot normale schroefdraad welke is bestemd om zaken . De tabel geeft de snelheid aan van een schroef die. DIN 1voor normale trapeziumschroefdraad ,. Deze tabel geeft de afmetingen van metrische trapezium schroefdraad volgens ISO 2903. Het gaat om de nominale maten, de minimum flankspeling = 0; . In onderstaande tabel vindt u al onze voorraadafmetingen met prijs per meter.


Wij ontvangen uw bestelling graag via E-mail.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts