dinsdag 9 augustus 2016

Perlonkoord

Toepasbaar op de diverse STAS scheidingswandhaken in combinatie met STAS zipper of smartspring ophanghaken. Wij verkopen een grote range aan . De perlonkoorden zijn transparant en daardoor nauwelijks zichtbaar. Alternatieven en bijpassende artikelen . Exclusief schilderijhaak en haak om de lus aan te hangen.


LET OP, stas heeft haar perlonkoorden vernieuwd. De cobra, de chromen haak aan het uiteinde van het koor wordt nu op een nieuwe, nog stevigere manier . STAS perlon koord met lus 150cm (set van stuks) - STAS perlon koord met lus. Verkrijgbaar in diverse lengtes.


Perlon koord met disk voor STAS j-rail. Eenvoudig en snel bestellen in onze online shop! Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Maak je schilderij ophangsysteem compleet met dit perlonkoord ! Ontdek ons ruime aanbod van Toebehoren ophanging kaders.


Ik heb in totaal: 5x perlonkoord 00m (max kg per koord) 2x . Het Artiteq set cilinder haak met koord en haak voor Basic Rail is een complete set . Dronten is het adres voor winkelhaken, warendragers in . Gallery haak, mini-haak, haak rond messing, haak zwaar, haak zwaar messing, haak aluminium, . Maak je gebruik van een cliprail (ook Max en Pro) of Multirail van STAS? Knijploodjes voor het maken van perlon koord met lus. Het perlon koord is vrijwel onzichtbaar en in combinatie met de smartspring is deze . Zelfklemmende Stas smartspring ophanghaak om schilderijen aan een koord te hangen. Twister micro perlonkoord is maximaal belastbaar tot kg. Scherpe prijzen – Gemakkelijk – Snelle levering.


Belastbaar tot kg: STAS plaster . De staalkabel, ook verkrijgbaar in wit en zwart, is geschikt voor het ophangen van zwaardere kunstwerken. Technische gegevens Productomschrijving . Glas in lood en Tiffany shop, de grootste en goedkoopste speciaal zaak. Voor gereedschapen materialen voor glas in lood en tiffany. Getoonde prijzen zijn exclusief BTW, ongelost. Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Draadklem ( knijpbusjes) voor koord van mm dik. Artikel, Arti Teq perlon koord mm. Omschrijving, Arti Teq perlon koord mm. Uw specialist en webshop voor schilderijophangsystemen, kliklijsten, whiteboarden en veel meer.


Cliq2Fix, perlon 0mm oog, perlon 0mm zeskant glijder, perlon 0mm . Ophanghaak rond messing voor mm perlonkoord. In hoogte verstelbaar door de stelschroef, toepasbaar op perlonkoord van mm. Hang uw wanddecoraties veilig, elegant en flexibel aan een ophangsysteem. MINI-HAAK VOOR 2MM PERLONKOORD MAX. Met deze smartspring ophanghaken kunt u uw schilderijen, fotolijsten en andere.


Van voren in de rail inklikbaar. Aan de minihaak mag maximaal vier kilo worden gehangen. OPHANGSET AHS CLICKRAIL SPIERWIT 200CM EN PERLONKOORD. Basisprijs voor variant € 08.


Newly perlon koord met Twister 100cm. Door het gebruik van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies en vergelijkbare technologie zoals beschreven in ons cookies beleid. Onderdeel voor schilderij ophangrail Type: AVR 8.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts