maandag 1 augustus 2016

Gordijnen enkele plooi berekenen

Gordijnen berekenen die je met onze unieke calculator. Wij adviseren een enkele of dubbele plooi voor zwaardere stoffen. Een eenvoudige hulp voor het uitrekenen van de benodigde stof voor uw gordijn.


Bij breedte stoffen wordt dezelfde berekening gedaan, maar . Bij nieuwe gordijnen uitkiezen, is het een kwestie van meten en berekenen.

Een enkele plooi kan gebruikt worden voor ieder type gordijnstof. Berekenen hoeveelheid overgordijnstof (effen) Soorten gordijnband. Een overweging zou bijvoorbeeld kunnen zijn dat het dessin van een kinderkamergordijn. Met de gordijncalculator berekend u heel eenvoudig de prijs van uw nieuwe gordijnen , komt u te weten hoeveel stof u nodig.


Direkt uw stof en prijs berekenen. Hoe naai ik gordijnen en hoe bereken ik de hoeveelheid benodigde stof. Vuistregel is, breedte rails keer à voor een enkele plooi en 2 .

Bent u op zoek naar gordijnen enkele plooi ? Bij BlindDesign bent u aan het juiste adres voor o. Om de benodigde stof voor gordijnen te berekenen gebruiken we een. U kunt kiezen verschillende plooien, de meest voorkomende zijn een enkele plooi of . Wil je zelf gordijnen maken maar heb je geen idee hoeveel meter gordijnstof je nodig hebt? Maar hoe bepaal je nou precies hoeveel meter gordijnstof je nodig hebt?


Deze berekening is slechts een indicatie. De enkele plooi valt onderaan het gordijn in een ruime slag. U krijgt tijdens de berekening hiervoor een waarschuwing, maar het kan wel. En hoe monteert u uw plooiband gordijn ? In deze GAMMA klusvideo laten wij u zien hoe u een.


La Maison Victor zorgt ervoor dat jij. De breedte berekenen is het makkelijkste, u meet de breedte van de bestaande rail of de breedte tussen. U kiest hier altijd voor een enkele of dubbele plooi.


Dus stel u wilt een gordijn op een bestaande gordijnrails met een dubbele plooi onder de rails en het gordijn vrij van de vloer.

De hoogte van vloer tot plafond is . Je kan er heel eenvoudig berekenen hoeveel gordijnstof je nog nodig hebt. Ook als je enkele plooi of dubbele plooi wilt etc. Alleen, als ik deze maat gordijn koop dan komt ie denk ik helemaal strak te. Ga je iets op maat laten maken, dan zou ik voor een enkele plooi. Wanneer de gordijnen in een strak, modern interieur hangen komen gordijnen met een enkele plooi goed tot hun recht en d. Bereken dan eerst goed hoeveel meter gordijnstof je nodig hebt.


Plooigordijnen : De Nodige Breedte Berekenen. Bekijk onze instructie voor het eenvoudig opmeten van je gordijnen. Met het stappenplan voorkom je fouten en zie je waar je rekening mee moet houden. Als ik je een goed antwoord wil geven heb ik nog wat informatie nodig. Wat voor stof ga je gebruiken, wat voor plooien wil je, enkele of dubbele . Voor gordijnen met een enkele plooi heb je de raillengte maal aan stof nodig.


Vind je het lastig om de gordijnmaat te berekenen ? In slechts enkele simpele stappen kan je via onze shop jouw gordijn op maat. De berekening van de stof is afhankelijk van de benodigde hoogte en breedte van. Zo heb je bij een enkele plooi minder stof nodig dan een dubbele of triplooi. Wil je toch een ruimtelijk effect met gordijnen , kies dan voor een stof waar nog licht.


Het gordijnstof verbruik bij de enkele plooi , dubbele plooi en de tri-plooi is voor. Enkele plooi of een dubbele plooi. Banen berekenen doe je zo: deel de railbreedte door de stofbreedte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts