dinsdag 23 augustus 2016

Spaakhandwiel

Wij hebben een groot assortiment van kunststof, aluminium en RVS handwielen. De handwielen kunnen met verschillende handgrepen . Wiel met spaken (Ø tot 2mm) en spaken (Ø vanaf 2mm). Centraal gat dat het maken van getapte gaten vergemakkelijkt.


Spaakhandwiel met draaibare handgreep DIN950-D. Aluminium spaakhandwiel DIN950. Mparts heeft de grootste voorraad Handwielen en snelle levertijden! SPAAKHANDWIEL ALUMINIUM DIN 9- - Biesheuvel Techniek webshop.


DNL heeft handwielen met en zonder slingergreep die voor vele toepassing gebruikt kunnen worden in staal, kunststof en RVS. De richting van de spiebaan van de naaf kan verschillen van de afbeelding in de tekening. Product description: Main specifications Material: High-resilience polypropylene based (PP) technopolymer, black colour, matte finish.


Klik op de afbeelding om te vergroten. Binnen uur (twee werkdagen) verzonden. Gratis verzending (vanaf €5- excl. btw). Versterkte en gestabiliseerde polyamide. Uitvoering: Wielkrans gedraaid en gepolijst.


Rondloop en slingering van de wielkrans onder IT 12. Passend op alle standaard schuifafsluiters en dienstleidingafsluiters. Vandaag bestel morgen in huis. T43solid spaakhandwielen met draaibare handvatten. Welkom bij groothandel van de korting t43solid gespokte handwielen met ronddraaiende hengsels in . From general topics to more of what you . PalenEen afrastering maken kan op verschillende manieren.


Hekken in ons assortiment zijn . Met onze producten bent u gegarandeerd van een lange levensduur doordat onze palen en . Zwepen In het assortiment van Techvindt u zwepen in alle soorten en maten. Onze zwepen zijn verdeeld in de categorieën dressuurzwepen, longeerzwepen . Vleugel- dekselknoppen Kegel- ballengrepen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts