maandag 29 augustus 2016

Glazen deur koelkast

Met deze glasdeur koelkast heb je altijd een koud drankje bij de hand. De KK1-BKCNS-BK-HU is voorzien van een glasdeur met fraai zwart metal… € 1900. In de horeca is het vaak te zien: een koelkast met een glazen deur.


Vind glazen deur koelkast op Marktplaats. Een horeca koelkast met glazen deur ?

Bestel uw koelkast met glazen deur ! Met deze tafelmodel glasdeur koelkasten heb je altijd een koud drankje bij de hand. Altijd meer dan soorten glasdeur koelkasten uit voorraad leverbaar. Wekelijks nieuwe koelkasten binnen. Groot en klein Voor bedrijf en . Het assortiment bied kasten aan met enkeldeur tot en met kasten met wel deuren.


Display koelkasten voor de allerlaagste prijs, al vanaf € 13-. Horeca koelkasten met glazen deur uit voorraad leverbaar!

In één oogopslag zien jouw klanten wat je verkoopt. Er zijn verschillende typen horeca koelkasten. Comfort is de topprioriteit bij deze stijlvolle glazen deur koelkast. Een geïntegreerde binnenverlichting van de flessenkoelkast maakt en.


Koelkast Glazendeur - Liter - 47x44x(h)50cm. Wat zijn glasdeur koelkasten precies? Glasdeur koelkasten zijn zoals de naam al zegt horeca koelkasten met een glazen transparante deur.


Een koelkast met glazen deur is de perfecte oplossing voor de horecaondernemer die zijn drankjes gekoeld wilt presenteren en bewaren. Which are the Diamond bargains ? The Diamond bargains includes : Endof series : articles without follow-up in the Diamond catalogue or articles by cancelled . De glasdeur koelkast is geschikt voor verkoop van impuls producten, In een koelkast met glazendeur zijn uw . Uw glasdeurkoeling wordt gratis bezorgd. De horeca koelkast met glazen deur met jaar garantie. Exquisit koelkast met glazendeur , opzetmodel.


Polar tafelmodel display koeling 88ltr. Grote voorraad HORECA- koelkasten , glazen koelkasten en koffers aan scherpe prijzen! Ontdek ook onze wijnkasten en flessenkoelers in promo.

Westpoint koelkast is een enkel glazen deur no frost koelkast met een capaciteit van kubieke feet. Verder heeft het een gewicht van kg met afmetingen . Let op Zet de koeling voor gebruik eerst uren aan, dan is de koeling op goed gekoelde temperatuur. Capaciteit: 4blikjes 33cl of 2flessen 50cl. Binnenafwerking in ABS, buitenkant wit staal. Dit zelfde is van toepassing op de koelkasten met glazendeur en de display en backbar koelkasten.


Professionele uitvoering met ventilator koeling, apart . Natuurlijk wilt u uw gasten ook een koud drankje aanbieden. De glazen deur koelkasten met perfecte uitrusting winkels, restaurants, beschouwd als koude dranken, maar je kan ook worden gezien. Geschikt om onder een bar te plaatsen. De koelkast wordt geleverd met twee planken die op . Bent u toe aan een nieuwe vrijstaande koelkast of side by side koelkast ? Klapbuffet dicht Acero met koelkasten.


Geen reviews beschikbaar Schrijf een review.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts