dinsdag 23 augustus 2016

Metaal boor

Bent u op zoek naar een metaalboor of wenst u meerdere metaalboren aan te kopen tegen de scherpst mogelijke prijs? Ontdek ons uitgebreide aanbod nu! Weet je waar je op moet letten als je gaat boren in hard of zacht metaal ? Wij leren je alles over de soorten boren en de juiste technieken.


Spring naar De metaalboor - De metaalboor lijkt erg veel op een spiraalvormige houtboor, maar is toch echt anders (ook qua uiterlijk) dan een houtboor. Boren in metaal is een klusje dat voor de gemiddelde doe-het zelver niet zo vaak voorkomt.

Meestal boor je in steen of hout. HSS boren zijn stevige boren geschikt voor algemeen gebruik. Ze kunnen gebruikt worden voor het boren in . Wanneer je een gat wilt boren in metaal dan moet je eerst een center plaatsen. In het begrip centerpunt wordt beschreven hoe je dit moet doen. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst.


Deze super metaalboor van GAMMA heeft een diameter van 3mm en is verpakt per stuks. De super metaalboor is geschikt voor harde materialen zoals ijzer, .

Een geslepen metaalboor extra lang, al vanaf 2. Uniek assortiment op voorraad en en snel geleverd en per stuk te koop in onze shop. Een ruim assortiment Boren en inspiratie vind je bij KARWEI. Daarentegen heeft deze niet de voordelen . De houtboor is de standaardkeus voor het boren van gaten in hout.


Voor het boren in metaal is een hele scherpe boor nodig. Het wisselen tussen boren en schroefbits is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Ze zijn geschikt voor het boren in metaal.


Bij Phantom bestelt u online volhardmetaal boren. Koop producten uit het Boren , metaal -assortiment in de Würth-webshop ▷ en laat uzelf overtuigen door de kwaliteit en variëteit van onze producten! Elke ondergrond vraagt om een andere boor. Praxis heeft een uitgebreid assortiment boren, zoals een steenboor, houtboor, metaalboor of glasboor.


Metaalboor Ø mm (boren) . Technische informatie, - Spiraalboren met cilindrische schacht - Normale lengte, uitvoering geslepen, kleur blauw - Algemeen gebruik voor het . Bekijk ons aanbod boren van Dormer. Uitstekende kwaliteit en snelle levering. Voor zowel zachte metalen als harde metalen kan u een metaalboor bij Stenroc vinden. Vind aan de hand van onderstaande boorkenmerken uw .

Vandaag voor 17: bestel morgen in huis! HSS metaalboren cobalt, blankgeslepen, met splitpoint en gold finish. DORMER HSS korte spiraalboor met cil. Profielgeslepen HSS- spiraalboor volgens DIN-338N. TiN-tip gecoat, voor gaten tot 4xD.


Door de geslepen spiraal en 135° boorpunt levert deze boor uitstekende . Deskundig advies en snelle levering. Voor elk materiaal bestaan speciale versies, hoewel er tegenwoordig ook universele boren (oa van Bosch) zijn die geschikt zijn voor zowel metaal , steen, . Bestel meer dan miljoen artikelen efficiënt online! Op zoek naar Alpen metaalboor HSS Super 1. De HSS-R Economy metaalboren van REX zijn sterke allround HSS- boren.


Bestel eenvoudig en snel online of kom langs in de winkel te Groningen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts