maandag 15 augustus 2016

Mengsmering verhouding

Mengsmering is een motorsmeersysteem waarbij smeerolie met de benzine is. Vroeger was de verhouding ongeveer liter olie per liter benzine (1:25). Wat heb je nodig om zelf mengsmering te maken?


Tip: Eerst de smeerolie in de jerrycan doen, daarna de brandstof. Hierdoor bekomt men een betere menging. Dus rijden wij op benzine waardoorheen (in een bepaalde verhouding ) 2.

Ik weet niet meer hoe dat moet. Welke benzine moet er nou ook alweer in en welke olie. En dan ook nog welke verhouding ? Geen ander onderwerp in de tweetakt wereld levert zo vaak discussie op als de tweetakt mengsmering verhouding. Op rondritten zie je regelmatig met diverse . Brandstof : ontdek hier de tips van professionals en haal meer uit uw machine!


De productspecialist Heggenschaarshop. EURO-benzine, in de verhouding die de fabrikant voorschrijft. Naast de traditionele mengsmering kun je voor deze motoren een alkylaat .

Het is mogelijk om bij een verhouding van 1:brommermix te tanken echter wordt dit afgeraden ivm de samenstelling van deze olie, er is speciale 2-takt olie. Meestal in de verhouding 1:of 1:10 waarbij het eerste getal staat voor het deel olie en het. Hey, ik rijd met een 70cc ouwe mtnaar school. Als je bromfiets op een mengsmering rijdt van 1:en je tankt liter brandstof hoeveel. Wat zou de handigste verhouding dan wezen?


Hallo Camille : is al heel veel jaren de standaardverhouding. Ook wel zo makkelijk die aan te houden omdat mengsmering bij de pomp die verhouding ook . Of wel aan de pomp koop ik mengsmering en die wil ik naar het geadviseerde 1: brengen omdat dat beter voor de smering zou kunnen zijn. De mengsmering voor de SPARTAMET is simpel zelf te mengen. U gebruikt hiervoor EURO superbenzine en synthetische tweetakt olie.


Aspen is een kant en klare mengsmering voor uw tweetaktmotoren. Aspen verbrandt schoner en is dus beter voor uw gezondhei machine en het milieu. Je moet daar speciaal voor tanken ( verhouding benzine met olie) Er zit dus nergens een speciaal . Maar hoor verschillende verhalen over de mengsmering.


Niets gevonden helaas, behalve dat de . En ik heb liever geen vastloper. Daarom wil ik op mengsmering gaan rijden. In de handleiding van je gereedschap staat exact welke verhouding mengsmering je nodig hebt.

Een mengsmering koop je kant en klaar, of je . Veel tuinmachines, maar ook quads, scooters, motoren, generatoren en oldtimers maken gebruik van mengsmering. Overweg Olie levert de Fuel Optimix 2-Takt, . Wel heb ik een vraag in welke verhouding dien ik de mengsmering voor mijn Mobylette te maken, ik neem tenminste aan dat ik niet bij de pomp . Je kunt ook bij veel tankstations mengsmering tanken. Ook in de 2-takt mengsmering olie heb je verschillende soorten. Ik adviseer echter alleen de full synthetische of de factory line mengsmering van hoge kwaliteit . Als je dat erin gooit ga je wat voorhebben denk ik :) ). Gewoon een bus 2T (Twee Takt Olie) - te vinden in elk goed . Uit het instructieboekje weet ik dat ik een mengsmering moet maken.


Bij sommige oudere modellen moet u zelf de mengsmering maken op basis van de verhouding die in het instructieboekje staat. Hallo Ik ben pas geleden ben ik over gestapt naar brommermix, maar ik heb een vraag over de verhouding. Voor tweetakt scooters hebben . Enne de verhouding van deze mengsmering weet ik niet :nee:. Ik heb de search gebruikt daar las .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts