donderdag 25 augustus 2016

Projahn gereedschap

Gebruik dus dit gereedschap en bespaar ruimte voor andere dingen in je. Uitgevoerd met een spijkermagneet. Gereedschap voor precisiewerktuigen.


Handgereedschappen, elektrische gereedschappen , compressoren,. Allle prijzen zijn in EURO exclusief BTW, en aktie is geldig tot uitputting voorraad. Niet alle artikels op onze website zijn op voorraad in onze winkels. Wij verkopen handgereedschappen van o. Max nrMet het Max Nummer kunnen wij het product altijd voor je vinden.


Servante SpaceLine , tiroirs. Projahn Houtcassette 4-10mm 5d. Vantra is invoerder voor volgende markten: Apolo Mea en Celo bevestigingstechnieken. Goedkope steenboor, koop online gereedschap in onze gereedschap outlet. Universal-Werkzeugkoffer 98-tlg.


Op zoek naar het juiste gereedschap ? PROJAHN sds betonboor 10x2mm. Levertijd Particulieren Voorradige gereedschappen worden ten laatste de eerstvolgende werkdag verstuurd. Demontage- gereedschappen Shop STAHLWILLE.


Bouwmaterialen en gereedschappen - Technische groothandel. Klik op de foto om de cataloog. Spiraal kabel met metalenkern, snap-karabijnhaak en bevestigingslus.


Set toebehoren oszillierende gereedschap 5dlg. Sleutels met grote capaciteit zonder hulpstukken . MERKEN P - Q - R: Op gereedschap. Zware momentsleutel voor het aandraaien op exact de juiste kracht ( moment). Voorzien van ratelfunctie, de richting is omkeerbaar. We hebben alle aanbiedingen van gereedschap web-winkels doorzocht op de zoekterm Bosch.


Een voordelige gereedschapswagen en gereedschapskist vindt u op Powerplustools. Wij hebben diverse werkplaatskasten en benodigdheden online.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts