dinsdag 25 november 2014

Tweedehands freesbank

Compacte en betaalbare CNC freesmachine voor kleine en middelgrote bedrijven. TECHNISCHE SPECIFICATIES: Werkveld X Y: 2. Voor informatie om een tweedehands metaalfreesmachines of 2e hands occasie metaal freesbank te kopen of te verkopen in Nederland en België, kunt u snel . Koop of Verkoop freesbank op Marktplaats. Met meer dan jaar ervaring zijn wij dé specialist op het gebied van de in-.


De gratis zoekertjessite voor tweedehands.

Plaats vandaag nog uw bod ▻ surplex. Bridgeport freesbank in nette staat en vele toebehoren. Tweedehands freesmachines kopen ? APT International is een machinehandel en heeft occasie freesmachines te koop zoals CNC freesmachines, . Wij kopen en verkopen tweedehands metaal verspanende machines. Freesbank te koop: perfect voor enkelstuks en kleine series Freesbank te koop: een computergestuurde freesbank waarbij met behulp van een roterende . Gebruikte freesbank Aciera Fmet Heidenhain Digital Positip 850.


Dormac is leverancier van machines voor verspanende bewerkingen. Ons programma bestaat uit Teachin .

Een tweedehands CNC freesmachine koopt u bij Dimatech metaalbewerkingsmachines. Technische gegevens van de Black en Red X-Freesmachine:. Als u een gebruikte freesbank wilt kopen, dan kunt u bij diverse adressen terecht. Zoekt u een freesmachine geschikt voor het profieleren van hout of het maken van verbindingen ? Bij Teygeler Machinehandel in Amsterdam is . Machinehandel Overmars is leverancier van zowel nieuwe, als tweedehands machines voor hout- en metaalbewerking. Nauwkeurige handbediende metaal freesbank.


Via deze pagina kunt u allerlei. Metaal freesbank erg nauwkeurig. Wat oudere maar goedwerkende freesmachine. Ontdek hier het volledige aanbod aan tweedehands artikelen of plaats zelf een zoekertje!


Find Quality tweedehands freesbank and Buy tweedehands freesbank from Reliable Global tweedehands freesbank Suppliers from . Boor- en freesmachine , type FM40V. De boor- en freesmachine FM40V is door de compacte bouwwijze en het grote prestatievermogen optimaal. Boorfreesmachine boor- freesmachine gebruikte freesbank torenfrees . Maximale boorcapaciteit in staal, mm. Afscherming van het snijgereedschap bij alle bewerkingen en dikten van het hout, bijvoorbeeld met de Nederlandse of . De beste tweedehands cnc freesmachine resultaten.


Aanbod van leden en sites zoals Ebay.

Op deze koopjes bij Ketele pagina vindt je regelmatig gebruikte machines die we te koop aanbieden. Elke graveer- of freesmachine die in deze koopjes bij . Ook worden al een tijd tweedehands verspanende machines verkocht. Bunschoten is producent van CNC draai- en freesbanken. Sinds de 18e eeuw werd octrooi aangevraagd op het ontwerp van machines.


Hefwerktuigen, RVS producten, Industrieel kleinmateriaal. Hijswerktuigen, Interne transportmiddelen, Tanks. Draai- en freesbanken , Compressoren . De Groot Bewerkingsmachines is expert op het gebied van freesmachines.


U kunt bij ons terecht voor machines, onderdelen voor uw freesmachine én service.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts