vrijdag 28 november 2014

Dynaplus vlonderschroef

Deze schroeven zijn van gehard staal . Innovatieve ontwikkeling van duurzame schroeven. Zoek je een schroef met een torx-aandrijving waarmee je vlonderplaten vastschroeft? De universele buitenschroef als alternatief voor roestvaststaal. Deze zijn uitermate geschikt voor uw vlonder. Ze zijn gemakkelijk te verwerken in hardhouten.


DynaPlus vlonderschroeven zijn goed te verwerken in hardere houtsoorten zoals bijvoorbeeld Bankirai. Deze vlonderschroeven met 60°platkop en bronskleurige . De schroef heeft een 60graden platkop en een bronskleurige . DynaPlus AR Coating is een corrosiewerende coating gemaakt van. Roestvaststaal is een zachte staalsoort en dat leidt. Het is de ideale schroef voor de montage van bankirai- of do. VLONDERSCHROEF DYNAPLUS BRONSAR TORX5.


De meest gebruikte schroeven voor steigerhouten planken. De DynaPlus schroeven zijn gemaakt van gehard staal en sterker dan RVS schroeven. Vlonderschroeven met bronzen AR-coating met platverzonken kop. Vandaag voor 17:bestel morgen in huis!


Uw tuin laten aanleggen of bestraten? Het grootste assortiment tuinhout en aanverwante producten zoals blokhutten, overkappingen, speeltoestellen en tuinmeubelen vindt u bij Sierbeton Online. Hier vind je alle prijzen van Nederland die we voor u online gevonden hebben. De precieze kleur, formaat en vorm van dit product kan afwijken van de getoonde . Oppervlaktebehandeling, Antireflectiecoating brons. Materiaal, Gehard carbon staal.


Dynaplus vlonderschroef AR coating CBrons PK Dynaplus. Bevestigingsmateriaal van Tuindeco. De dynamische houtschroef met gepatenteerde draadvorm: . Bij Warentuin vindt u de juiste benodigdheden! Beschikbaarheid: - werkdagen.


De voorsnijpunt voorkomt dat het hout splijt . Woodies vlonderschroef doos a 2st. Kies hier uw kleur of maat Kleur. Bekijk welke winkel de beste prijs aanbied voor vlonderschroeven. DYNAPLUS vlonderschroeven 5x40mm TAR COATING DEELDRAAD 2st.


Variant voorzien van AR-Coating en speciale 60gr.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts