vrijdag 21 november 2014

Inslagmoer m8

Gebruik deze moer voor het maken van een metrische ( b. v. een bout of draadeind) verbinding in hout. De inslagmoeren van het merk Sam zorgen voor een subtiele afwerking en zijn makkelijk vast te slaan in voorgeboord hout met een hamer. Eenvoudige maar stevige montage. Inslagmoer van Sencys is gegalvaniseerd.


Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Wij hebben het grootste aanbod inslagmoeren. Materiaaleigenschap, galvanisch verzinkt. Eenmaal de inslagmoer in het hout is verwerkt kan er een verbinding met . De Minslagmoer is gemaakt van verzinkt metaal. Levering binnen uur met acceptgiro. Het goedkoopste filament voor uw 3D-printer!


Deze inslagmoeren worden gebruikt voor montage in hout. Deze set van honderd inslagmoeren kan hierbij niet ontbreken. Bekijk en bestel direct online.


Aan achterzijde in het geboorde gat slaan en bout via voorzijde. GRATIS verzending vanaf en snelle levering! Met de Minslagmoer kunt u bouten, stelvoeten, draadeinden aan hout bevestigen.


Systems is een dynamisch bedrijf met meer dan ruim jaar ervaring. Wij verhuren, verkopen, installeren en onderhouden alles op het gebied van . Bestel bij Mercateo miljoenen artikelen efficiënt online! A2K)-H15X22- Min de Würth-webshop ▷. De moer wordt aan de achterzijde in het geboorde gat geslagen en de bout kan via de voorzijde van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts