donderdag 13 november 2014

Technische vooruitgang

Een oude man zei het op een keer: de goede oude tijd bestaat niet. De tijd was wel ou maar niet goed. Als we het leven nu vergelijken met . Dat is mede te danken de technologische vooruitgang op een aantal gebieden.


Nederlanders hebben weinig vertrouwen in technologische vooruitgang. Over jaar gaan we gewoon nog op de fiets naar de huisarts, en dat tegen die tijd .

Vertalingen in context van technische vooruitgang in Nederlands-Engels van Reverso Context: de wetenschappelijke en technische vooruitgang , . Deze gelden zowel de kweek zelf . De borden zijn omrand met een rood licht dat oplicht als de wedstrijdklok op komt. Title: De beheersing van de technische vooruitgang als staatstaak. This article contains a short survey of recent developments in neoclassical economic theory. Sedert tien jaren beleeft de klassieke economie een sterke ople-.


Bram Vermeer Bram Vermeer is wetenschapsjournalist en heeft zich gespecialieerd in Innovatie. Samenvatting, Vlak voor de jaarwisseling verscheen een . DERDE RICHTLIJN VAN DE COMMISSIE.

De meeste mensen menen dat de wereld de voorbije jaar een gigantische technologische evolutie heeft geken maar die ontwikkelingen . Belg vreest werkloosheid door technische vooruitgang. De Bank in Europaoverzicht van de technische vooruitgang in de bankwereld door de eeuwen . Interpretatie en aanpassing aan de technische vooruitgang. De Commissie kan richtsnoeren opstellen voor de interpretatie van de definities van nuttige . De MuseumJeugdUniversiteit gaat weer van start.


De morele vooruitgang staat stil Meer slachtoffers dan ooit juist dankzij die technische vooruitgang. De technische vooruitgang is fenomenaal. In de loop van de 20e eeuw is de wereldeconomie globaler geworden dan ooit tevoren. De internationale handel is exponentieel gegroeid . Technische vooruitgang , hoe ver zijn we eigenlijk en wat gaat de toekomst brengen. Biologisch-dynamische landbouw - p. Of echter deze staathuishoudkundige en technische vooruitgang te-gelyker-tyd verstandelyke ontwikkeling bevordert, is de vraag.


Door de medisch technische vooruitgang komen er steeds meer mensen die een levensbedreigende ziekte overleven: de survivors. Een grote uitdaging voor de jongeren ligt in het leren hanteren van de technische mogelijkheden die de maatschappij biedt. Naast de technische vooruitgang. Invloed technologie op samenleving.


Wat zijn de meest recente technologische ontwikkelingen in Nederlan wat zijn de nadelen en wat is de . Het zijn niet bepaald de eerste dieren die je vrijwillig in huis haalt.

De insecten, die erom bekend staan bacteriën, schimmels en . Voor de grap zoek ik die auto op bij autotrader voor wat technische. Meldt een Bokker trots dat ze een Suzuki Grand Vitara heeft. Een Spitfire uit de Tweede Wereldoorlog valt in het niet bij een hedendaagse supersonische Concorde. Briljante wetenschappelijke en technische doorbraken die de. De andere kant van technische vooruitgang is degeneratie.


Is men pro of contra de technische vooruitgang ? Eigenschappen van de technische vooruitgang. Geen maatschappelijke finilateit, alleen interne vooruitgang. Woordenboek Nederlands Engels: werkloosheid te wijten aan de technische vooruitgang.


Wij als webbureau vinden wij gebruiksgemak en technische vooruitgang erg belangrijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts