dinsdag 11 november 2014

Stas ophang

Voor elke situatie een passend . Zoekt u een geschikt ophangsysteem voor uw schilderij of fotolijst? Wij kunnen voor u de montage van uw ophangsysteem verzorgen. Instructies voor het bevestigen van een STAS railsysteem.


Ophangsysteem voor uw schilderij of kaders?

STAS minirail syteem is het smalste en meest innovatieve schilderij ophangsysteem ter wereld. STAS biedt een compleet scala aan . Dé oplossing voor het ophangen van wanddecoratie, zonder in uw muren te boren! Vandaag bestel morgen in huis.


De schilderij ophangsystemen stellen u in staat om uw . De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je .

Stas ophang zipper en koord x5. S haken of de scheidingswand haken een hoogwaardig ophangsysteem. Schilderij ophangsystemen worden zowel in publieke gebouwen als in woningen. Heeft u net uw huis binnen opgeknapt en zijn alle muren weer mooi strak? Met de STAS ophanghaken kunt u uw schilderijen, fotolijsten en andere wanddecoraties perfect ophangen.


De zipper en smartspring zijn zeer eenvoudig. Wij zijn dan ook officieel dealer van Artiteq, Newly, GeckoTeq, en Stas. Meer informatie over wat een ophangsysteem is, vindt u natuurlijk ook bij ons.


Met de ophangsystemen van STAS heeft u volop mogelijkheden en kunt u eenvoudig fotolijsten en schilderijen ophangen en verplaatsen. Naar het vergelijk Vergelijken. Wat u ook aan de wand wilt hangen: wij hebben altijd een perfecte oplossing. Wil jij ook je lijsten gemakkelijk ophangen en prachtig uitlichten?


Kies dan voor het STAS Multirail systeem in ALU uitvoering! Want het kan ook makkelijk met een ophangsysteem van STAS. Een ophangsysteem, dat klinkt ingewikkelder dan het is.


Deze haak is verstelbaar door de haak in.

STAS ophangsystemen kortingscodes vergelijken en goedkoop schilderij ophangmateriaal bestellen. STAS Smartspring is de lichtste haak beschikbaar voor uw ophangsysteem. Alleen geschikt voor de perlondraad. STAS België (Vlaanderen) - STAS België (Vlaanderen). Geen gaten boren om een schilderij op te hangen.


Newly Rschilderij ophangsysteem , een zeer sterke rails in een kantoor situatie. Groen is Newly, Rood is STAS of Artiteq. Voorbeeld van de Rschilderijrail, . STAS picture hanging systems: voor elke situatie een passend ophangsysteem ! Een basisophangsysteem dat volstaat.


Het dunwandig systeem heeft in miljoenen ruimtes haar diensten . Met deze handige railkits kun je direct aan de gang gaan met het ophangen van je foto. Het ophangsysteem is eenvoudig te verlengen . Sy moet nog die meubels na haar sin rangskik en skilderye ophang , maar dit . Mocht het ophangen met plakband niet gelukt zijn, of als je schilderijen. STAS decor-rail is een basic schilderij ophangsysteem welke nagenoeg onzichtbaar weg te werken. U hoeft het ophangsysteem slechts eenmaal te bevestigen aan de bovenkant van de wand.


De staalkabel in zwart en wit is geschikt voor het ophangen van wanddecoraties met de zipper tot 10kg per kabel . Atelier Oude Rijn is een officiële dealer van de ophangsystemen van STAS. STAS multirail is een wereldwijd gepatenteerd schilderij ophangsysteem voorzien van een geïntregeerde verlichtingrail. Dit revolutionaire ophangsysteem biedt . Soms wil je schilderijen, fotolijsten en andere zaken niet ophangen , maar gewoon (tijdelijk) neerzetten. Met de door STAS ontwikkelde Set-up rail kunt u dit op .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts