vrijdag 21 november 2014

Inslagmoer m4

Gebruik deze moer voor het maken van een metrische ( b. v. een bout of draadeind) verbinding in hout. Mschroefdraadbus buiten diameter 13mm Hoogte 3mm. Aantal verpakkingen in voorraad: 15. Wij hebben het grootste aanbod inslagmoeren.


Inslagmoer van Sencys is gegalvaniseerd.

Eenmaal de inslagmoer in het hout is verwerkt kan er een verbinding met . Minimale afname van het product is 1. For speaker mounting in woo . De Minslagmoer is gemaakt van verzinkt metaal. Levering binnen uur met acceptgiro. Het goedkoopste filament voor uw 3D-printer! Kelfort Binnenzeskantbout platverzonken kop verzinkt 10.


Deze inslagmoeren worden gebruikt voor montage in hout.

De moer wordt aan de achterzijde in het geboorde gat geslagen en de bout kan via de voorzijde van. Voor gebruik in houten ondergronden. De inslagmoeren van het merk Sencys zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal.


Hiermee kan een Mmetaalschroef in hout bevestigd worden. Voorboren met - 6mm boor, waarna . Aerobertics is a shop and distributor specialised in RC model aeroplanes, helicopters, drones and cars situated in St-Kruis, Bruges, Belgium. Bij Westland Modelbouw vindt u het grootste assortiment aan yoebehoren voor uw hobby direct uit voorraad leverbaar.


Einschlagmuttern, inslagmoer aus Stahl verzinkt, VE =Stück Bestell-Nr. Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook. De levertijd kan tijdelijk niet getoond worden.


Hoenderdaal inslagmoer - voor hout - verzinkt M4. Koop of Verkoop Mop Marktplaats. Mkopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs. Voorziene leveringstermijn na directe betaling in België: . Aan achterzijde in het geboorde gat slaan en bout via voorzijde van hout inschroeven.


Moer voor in het hout te slaan door de kartelranden zal deze niet meedraaien als men een schroef of bout erin draaid.

Een inslagmoer is een draadbus met aangehechte kraag die voorzien is van punten voor extra fixatie in het hout. Deze moer is verkrijgbaar in staal . Daardoor is de inslagmoer goed bestand tegen vocht. Bij de toolbox verkopen wij goedkoop gereedschap.


Montagetechniek Patrick Saes is de specialist op het gebied van bouten, moeren en ringen! Bestel al uw RVS bevestigingsmaterialen in de webshop. You need to login before you can order this item. Rvs ( INOX ) inslagmoer voor hout en kunststof. INSLAGMOER VOOR HOUT M, verzinkt Verpakt per 2stuks.


Vierkante blindmoer MPer stuks. U kunt hier een account aanvragen. Post DPD Nederland (- Dagen):. Spaanplaatschroeven x etc. Mx kruiskop met inslagmoer.


Klik en zie welke winkel de beste prijs voor inslagmoeren aanbied. Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo.


GAMMA dopmoer Minox stuks.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts