maandag 24 november 2014

Hand kloofbijl

Kloofbijlen bestel je bij Wolfswinkel. Wij hebben de beste bijlen van merken als Fiskers en Wetterlings, maar ook werpbijlen van Böker en Cold Steel, uit voorraad leverbaar. Bijlen van dit formaat worden eigenlijk altijd met een hand gebruikt, maar je kunt.


In principe gebruik je de kloofbijl met je beide handen, ook vanwege het . Allereerst wordt je garantie verlengd tot maar liefst jaar.

Een Bijl gebruik je bij het omhakken van een boom of het hakken van brandhout. Wanneer je een kleinere klus te klaren hebt kun je kiezen voor de handbijl. Talen Tools heeft een ruime keuze aan bijlen in het assortiment. Denk hierbij aan de handbijl en kloofbijl.


De combinatie met een rechte steel bepaalt hoe prettig de bijl in de hand ligt en hoeveel kracht het kloven kost. Techniek en handigheid is trouwens belangrijker. Helaas gaat er met enige regelmaat iets mis tijdens het werken met een bijl.

Als u uitschiet en de bijl daardoor in uw hand of voet terecht komt, heeft dat ernstig . Zo kun je kiezen voor een hakbijl, kloofbijl , boombijl of keukenbijl. Het gereedschap is hierdoor eenvoudig te hanteren en ligt gemakkelijk in de hand. Door de uitgebalanceerde vorm en het antislip handvat, ligt de vrijetijdsbijl goed in de hand. Het gewicht van deze bijl kan variëren van tot kilo.


Leef je uit op brandhout en boomstammen met deze stoere kloofbijl van Fiskars! Het ergonomisch gevormde handvat met softgrip ligt prettig in de hand en . De Handbijl 900B van Gardena is een handige bijl voor het maken van aanmaakhout, kleinere snoeiwerkzaamheden en outdoor- en trekkingsactiviteiten. Prachtige handgemaakte jacht bijl. Compleet met zwarte lederen schede en diamant slijpsteen. Lengte 230mm, gewicht 3gram.


Nieuwe handkloofbijl hand kloofbijl gewicht kg steel van fiber lengte ca. STIHL heeft de juiste bijl voor uw persoonlijke toepassingen. Bij ons vindt u speciale modellen voor universeel gebruik, voor het vellen of kloven.


Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. De bijl is toch wel het oergereedschap bij uitstek.

Bijlen met een langere steel zijn voor het omhakken van takken of bomen terwijl bijlen met een korte steel . U kunt heel lang van uw bijl genieten als u voor GARDENA kiest. De universele bijl is een kleine, universele bijl voor gebruik met één hand , ideaal voor . Bescherming - hoes - ring - rubber voor kloofbijl - en voorhamersteel. Keukenbijl EVEREST 6gram met fiberglassteel cm.


Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan bijlen. Slijpen met een zoute vijl, waterslijpsteen, diamantslijper of Fiskars bijl - en. Draag de handbijl met de bijlkop in de hand en de snede naar voren. De bijlen in ons assortiment zijn geschikt voor alle klussen. Van kleine handbijlen tot aan grote kloofbijlen voor het splijten van uw brandhout.


De steel ligt goed in de hand , en de kans op blaren bij langdurig gebruik is . We hebben bijlen uit hout, staal, kunststof of een combinatie van voorgaande materialen, . Een garantiekaart vind je in het bijlenboekje dat bij elke aankoop wordt meegeleverd. Lees eerst het bijlenboekje voordat je je bijl in gebruik neemt! Hieronder worden de verschillende soorten bijlen (van klein naar groot) beschreven.


Alle bijlen van dit formaat worden met een hand gebruikt. Hout kloven met een traditionele kloofbijl kost ook veel tijd. Voor in de tuin is dit een handig stuk gereedschap voor het doorhakken van dunne takken en stammen.


Dankzij de softgrip handgreep ligt deze bijl goed in de hand wat het kloven met deze kloof. Grotere kloofbijl voor het splijten van brandhout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts