maandag 9 maart 2015

Steeksleutel 32

Vind steeksleutel op Marktplaats. Ring- steeksleutel mm online kopen in de webshop Datona. De Bahco steeksleutel metrisch zijn van het materiaal Vanadium extra en zijn vernikkeld en verchroomd.


De bekstand is 15° en het model heeft uiterst platte . Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Gepolijst , superglad en gemakkelijk schoon te houden.

Levenslange Garantie - Topkwaliteit van . Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Met gepolijste koppen en bekken. Productsoort, Ring- en steeksleutel. Eigenlijk presteerde de sleutel boven verwachting.


Ik had verwacht (volgens documentatie) SWnodig te hebben. In de praktijk bleek de auto een ander type . Uitvoering: Vernikkeld en verchroom fijn gepolijst.

BAHCO Enkele steeksleutel 32mm. Deze Sencys chroom vanadium stalen steeksleutel met satijn verchroomde afwerking kan gebruikt worden om bouten en zeshoek of vierkante kop schroeven te . Koop met zekerheid voor de beste prijs! STAHLWILLE Enkele steeksleutel - 32mm. Regenwaterbeheer, binnenklimaat, drinkwater, riolering of maatwerk.


DYKA is er voor u met kwaliteitsproducten, vaktechnisch advies en waardevolle diensten. Krachtoverbrenging op de schroefflanken en niet op de hoeken. Voor het blijven vast- en losmaken van hele schroeven. Topex: Ht gereedschap merk voor de doe-het-zelver Een enorm breed aanbod waarbij uiterste zorg besteedt wordt om de juiste kwaliteit te bieden tegen een . Bestel deze vandaag nog bij Mtools.


Onze producten zijn direct leverbaar. Carbon staal met zwarte finish. Toepassingsgebied: - Ontworpen om te werken onder de zwaarste omstandigheden en bij zware belasting: - Speciaal voor professionele mechanisatie- en . Standaard steek- steeksleutel in de maat x 32mm. Tevens in veel andere maten leverbaar, klik hier voor het complete assortiment.


Perel HWRCring- en steeksleutel - mm. Laagste prijs-garantie, gratis verzending en uit voorraad leverbaar.

Wofix doorslijpschijf inox 125mm voor maar €0. Steek- en ringsleutel - 32mm,Materiaal: chroom vanadium. Koop een ring- en steeksleutel - mm bij elektronicagoedkoop.


Steeksleutel koopt u bij Gereedschapcentrum. Deze gebogen steeksleutel is ideaal voor het loshalen van de grote moer waarmee de visco-koppeling van de fan op de waterpomp zit. Diacom fabriceert diamantgereedschappen voor professionals. Diamantboren, diamantzaagbladen, dozenboren en statieven van zeer goede kwaliteit en . Deze tabel geeft een overzicht welke metrische ring- of steeksleutel past om.


De open ringsleutel is gemaakt van gepolijst chroom-vanadium staal. De sleutel wordt gebruikt voor het aantrekken of losdraaien van wartelmoeren van . STEEKSLEUTEL X MM L90MM. Merk:Heytec Voorraad:Op voorraad.


Sleutelwijdte mm Lengte (L, L1) 42mm Kopbreedte (b, b n, W3) 6mm Kopbreedte (b2). IJzerwaren Zwijdrecht, gespecialiseerd in ijzerwaren en gereedschappen voor professionals en doe-het-zelvers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts