donderdag 19 maart 2015

Centerpunt

Hoge kwaliteit staal en geharde punt. Een ruim assortiment doorslagen en centerpunten vind je bij Praxis. Centerpunten koop je eenvoudig online bij bol.


Bekijk alle doorslagen en centerponsen online en reserveer direct het gewenste model. Een centerpons of puntslag is een stalen pen met een harde, scherpe punt.

De punt is meestal onder een hoek van 90° geslepen. FACOM beklede automatische centerpunt. Geeft een slag dmv een veer die met een druk op de knop wordt ontspannen.


De kracht van de slag is tussen en . Om te voorkomen dat de boor tijdens het boren van RVS materialen wegloopt, centreer je het boorgat met een centerpunt. Een automatische centerpunt is . Handig hulpstuk voor het exact plaatsen van centerpunten. Automatische centerpunt Bestel direct bij Manutan-Overtoom.

Vandaag voor 17:bestel morgen in huis! Gekarteld handvat voor een gemakkelijke greep. Gehard en getemperd voor verlengde levensduur. Poederlak afwerking voor verhoogde zichtbaarheid. Positie, Naam, Artikelnummer, sponsoring.


Krachtige professionele centerpons met een slagkracht van maarliefst 25kg. Met dikkere punt dan goedkopere modellen, waardoor er een optimale vorm . Uitvoering: zelf-slaande precisie-uitvoering van vernikkeld automatenstaal, met 2-componenten-handbeschermer. Stanley CENTERPUNT EN DREVEL SET 6DLG. Of liever bekijken onze winkel in Culemborg? Gemaakt van chroom-vanadiumstaal.


Achtkantig model met blanke punt. Voorbeeldzinnen met ` centerpunt `. Merk, Omschrijving, Type, Soort. Wij verkopen Gereedschap, IJzerwaren, Materieel, Hang- en Sluitwerk, Bevestigingsmateriaal en PBM artikelen.


Groothandel in centerpunt - IJzersterk in centerpunt - Vakkundig advies - Al jarenlang ervaring in kwaliteit en service!

Geribde greep met vierkante slagkop. Bestel AmPro Beitel - doorslagen en centerpunt set 11-delig nu voordelig op Toolnation. Spreekwoorden Populair Quotes Woordenboek Woord. Verwachte levertijd wordt bevestigd. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Voor het versplinteren van autoruiten.


Rond model met gekartelde greep en vierkante kop. Zwart gelakt met blank geslepen punt. We hebben nog enkele pendrijvers en centerpunt pendrijvers: stks 150x10x2mm stks 150x10x5mm stks 150x10x6mm centerpunt : stks . Om de centerpunt te kunnen gebruiken moet de punt worden gehard. Je verwarmt het materiaal met een brander tot de punt een donkerrode kleur heeft. Schrijf de eerste review over dit product.


De betrouwbare,betaalbare bron voor alle delen van de automotive branche. Met gehard stalen kop en een lengte van 1mm . U vindt artikel snel en gemakkelijk in Beitels, doorslagen en centerpunt set. Categorie: Deuvels en lamellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts