woensdag 18 maart 2015

Iseki frontmaaier

Vind iseki zitmaaier iseki op Marktplaats. Op zoek naar een ISEKI ZITMAAIER om te KOPEN in regio Rumst-Waarloos- Kontich? Kom langs bij Willemen, Herman De Nayerstraat te Kontich! ISEKI DIESEL SXG 2zitmaaier met opvang – AKTIE.


Deze frontmaaier is bij uitstek geschikt voor gemeenten, hoveniers, bedrijven, . Mijn dure iseki zitmaaier is te koop. Ze zijn het resultaat van meer dan jaar ervaring in de grote frontmaaiers. Onlangs is bij Pennings Groenvoorziening B. Jarenlange research en test te . Iseki frontmaaier SFH 2(122). BCS BVL DEUTZ FAHR Deutz Fahr agrolux GRS HUSQVARNA ISEKI KUHN MERLO MULTIONE QTRAK RENAULT Renault 6SABO TEREX TORO . Alles voor de tuin te koop aangeboden en gevraagd op tweedehands. Klik hiervoor op de afbeelding.


De nieuwe SF serie frontmaaier kan intensief worden ingezet, ook in zware omstandigheden. Grasmaaier Stiga Villa HST frontmaaier. SF450: cilinder dieselmotor pk, . Tot dusver bestond de serie uit drie machines met maaidekken van maximaal.


Dankzij het hoge koppel kan deze frontmaaier de zwaarste omstandigheden. Mooie degelijke maaier met een maaidek van 1cm. Zeer goede staat slechts 4draaiuren ca.


Naast de duwmaaier en de tuintractoren staat Stiga bekend om zijn frontmaaier. De frontmaaier heeft een knikbesturing die zorgt voor een korte draaicirkel . Naast diverse trekkermodellen, beschikken wij ook over een frontmaaier met opvang. Motor:pk cilinder turbo-diesel motor ( watergekoeld)Aandrijving:4WD aandrijving met hoog-laag . ISEKI : traktoren, dieselzitmaaier en frontmaaiers. Deze volgen de SF 3en SF 3op.


Kijk op de site voor wat voorbeelden! Tevens zijn wij officieel dealer . Toro of een Husqvarna of misschien een Stiga frontmaaier maar heb gelezen dat deze laatste niet op en top was. Ons terrein is in constructie wat betreft onze tuin. Daarmee ik op zoek ben naar een zitmaaier.


Stiga villa front maaier , de veelzijdige alleskunnen voor in de tuin. Bij ons bent u aan het juiste adres voor uw aankoop, huur, reparatie en onderhoud van alle bos-, tuin- en parkmachines. Voor informatie om een tweedehands benzine, diesel zitmaaier . ISEKI BIEDT EEN COMPLEET PROGRAMMA VAN TRACTOREN VAN PK TOT 1PK EN MAAIMACHINES VAN. SF(H) FRONTMAAIERS Efficiënt en betrouwbaar. Tweedehands aanbod voor iseki zitmaaier.


Vraag vrijblijvend een offerte aan of bestel direct. SF3voor meer informatie over . Stessens Landbouwmachines is al meer dan jaar een gekend dealer van Fendt landbouwtractoren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts