maandag 30 maart 2015

Dubbelwerkende plunjerpomp

Een plunjerpomp is een pomp die gebruikt wordt om vloeistoffen met plunjers van een lage naar een hoge druk te brengen. De pomp bestaat uit een aantal . Dubbelwerkende pomp (= plunjerpomp ). Een dubbelwerkende pomp is een apparaat waarmee je een constante vloeistofdruk in een vloeistofleiding houdt. Ruim aanbod hydraulische variabele plunjerpompen.


Bent u op zoek naar een variabele plunjerpomp voor een hydraulisch.

Uitleg over de werking van zuigerpompen. Roterende beweging rondom een as. Het verschil tussen een enkel- en dubbelwerkende zuigerpomp heeft te maken met de vloeistroom. De plunjerpomp is goed te vergelijken met de zuigerpomp. Bedrijfskosten voor bouwmachines zijn een van de grootste zorgen van een bouwfirma.


De BBA dubbelwerkende zuigerpomp voor bronbemaling, serie PT, . PT Drijfstang compleet Aantal per pomp stuks. Belangrijkste kenmerken van de Diana zuigerpomp.

Zij hebben een veel ingewikkelder kleppensysteem dan een enkelwerkende zuigerpomp. Deze langzaamlopende, dubbelwerkende , zelf- aanzuigende pomp wordt aangedreven door dubbele helicoidale tandwielen die in een gesloten oliebad. Door de horizontale inbouw van de dubbelwerkende plunjerpomp direct aan de bodem van de tank is een goede opwarming van de pomp . De PT pompen bieden “lowest cost of ownership”.


Een betrouwbare en duurzame oplossing voor bemalings- bedrijven wereldwijd. De dubbelwerkende plunjerpomp treft men zelden aan. ARO plunjerpompen zijn bekend om hun betrouwbaarheid en nauwkeurigheid bij het verpompen van uiteenlopende vloeibare materialen. Over onze IBK pneumatische plunjerpompen op deze pagina.


POMPEN aangeduid met P, dit zijn dubbelwerkende plunjerpompen , in RVS . In de hogedruk reinigingstechniek is een hogedruk plunjerpomp een pomp die gebruikt wordt om water van een lage naar een hoge druk te brengen. Plunjerpompen zijn altijd dubbelwerkend , d. Zuigerstang in RVS Cilinder in messing. De lijmdruk is gemakkelijk in te stellen . Nieuwe generatie Hot Melt lijmunit met plunjerpomp. Bij dubbelwerkend dient men te pompen om de cilinder uit te sturen en dient men te. Overzicht gegevens enkel en dubbel -werkende handpompen:.


Niet geschikt voor het toepassing van olieachtige vloeistoffen.

Op kolen of petroleum (Schoner) 2. Innovatieve generatie hotmelt lijmunits met plunjerpomp. Krukas op drie plaatsen gelagerd. Deze 5-delige compact dubbelwerkende zuigerafdichting bestaat uit een zeer slijtvast geprofileerd rubber afdichtelement, welke ondersteund wordt door 2 . Rekenmodel, debiet berekening vervolg. Specificatie dubbelwerkende plunjerpomp.


Kleine horizontale enkelwerkende plunjerpomp. Het is aangeraden om een beschermkap bij te bestellen bij deze pomp. Bewegingssnelheid dubbelwerkende cilinder. Bijvoorbeeld de schottenpomp en de plunjerpomp. Heen en weer bewegende pomp werk is door de heen en weergaande beweging van de plunjer holte veranderen werkkamer volume, dus de vloeistof uit een . Geen pompslag in spuitbeel opbrengst altijd gelijk.


Aanzuigingklep met grote doorlaat. De serie bestaat uit plunjerpompen, dubbelwerkende plunjerpompen en . Om het overbelaste chassis te kunnen dragen . Voor- en zijaanzicht van de fameuze Ahrens- Fox geheel van gietbrons vervaardigde dubbelwerkende plunjerpomp met de opvallende perswind- en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts