donderdag 19 februari 2015

Rubber trillingsdemper

Opmerking:De rubber -metaal- trillingsdempers zijn algemeen gebruikte constructie-elementen voor elastische ophangingen. Trillingsdempers worden toegepast voor het opvangen van schokken en het absorberen van trillingen. Standaard zijn de trillingsdempers uitgevoerd in . De trillingsdempers zijn standaard van natuurrubber (NR).


Het rubber is gevulkaniseerd op staal.

Samen met de klant zoeken wij naar de juiste trillingsdemper voor iedere situatie. Geen verzendkosten bij bestellingen boven euro en binnen uur bezorgd. Zo voorkom je geluidsoverlast en toekomstige problemen bij je machine. Van aanslagbuffers tot rubberen matten, wij leveren de trillingsdemper die bij jouw type . Rubber -metaal- trillingsdemper. Universeel KPUM trillingsdempers.


Bestaat uit delen, een rubber ring en een rubber mof gebonden met een metaal spacer.

Een eenvoudige manier om deze trillingen te beperken, is de toepassing van trillingsdempers onder de machine. Afhankelijk van de locatie en het type machine . AG -online bestellen bij Wasco (al jr. uw groothandel). Gedegen technische ondersteuning. Op zoek naar trillingsdempers voor uw klimaatsysteem? EN: trillingsdemper van rubber.


De Plieger trillingsdempers zwart worden gebruikt voor demping van trillen en geluid. Deze rubberen dempers kun je gebruiken onder de vaatwasser, . Rosta trillingsdemper type V is een onderhoudsvrij meerrichtingsdemper. Dit type rubber trillingsdemper kan verschillende belastingen gecombineerde . Verpas levert trillingdempers en aanslagdempers in diverse afmetingen en modellen, zoals cilindrisch, getailleer conisch en parabolisch.


Een rubber demper brengt hoge verticale krachten over. Ook compenseert een rubber oplegblok schuine standen en verschuivingen onder druk. Deskundig advies en snelle levering. Wasmachine trillingsdemper kleur: zwart aantal: stuks matriaal : rubber dicht in de verpakking afmeting : bovenkant 5cm diameter onderkant .

Leest u voor installatie van de trillingsdempers deze handleiding aandachtig. Visuele inspectie van het zwellen van het rubber. Omschrijving: Sole trillingsdemper Maximale belasting: kg. Trilingdemper gaten shore, open rubber. Magneet statieven Magneet statieven.


Many translated example sentences containing trillingsdempers. Al onze TV- kasten zijn voorzien van rubberen trillingsdempers om ongewenste geluiden of . Het aanbod bestaat uit een brede waaier van technische . De cilindrische trillingsdemper. Een veelvoorkomend rubberproduct is de trillingsdemper.


Bijna alle machines geven trillingen af. Door staal met rubber te combineren zijn onze trillingsdemper makkelijke te monteren. De buitenste omtrek van de trillingsdemper (pully) kan verdraaien t. Bijvoorbeeld trillingsdempers gebruikt in een omgeving met olie moeten worden geproduceerd van een andere kwaliteit rubber.


Deze trillingsdempers kunnen worden gebruikt voor demping van . Type montage-element: trillingsdemper Schroefdr. Door trillingsdempers of een trillingsmat te gebruiken, plaats jij je wasmachine of wasdroger stevig op de grond. Hiermee hoef je niet bang te zijn voor krassen . Materiaal, uitvoering: Metaaldelen staal, verzinkt, hardheid 5. Heb je een nieuwe wasmachine, vaatwasser of droger aangeschaft? Dan is het aan te raden om hierbij meteen een dempingsmat aan te schaffen. Diameter rubber : 8mm Totale lengte: 23mm.


Klik en zie welke winkel de beste prijs voor trillingsdempers aanbied. Bij Piessens Electro Industrie bieden wij verschillende soorten trillingsdempers , trillingsmatten en scharnierbussen aan. De volgende producten zijn meteen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts