dinsdag 31 maart 2015

Gereedschap kopen op rekening

Je uitgaven worden pas aan het einde van de maand van je rekening. Bestellingen bij Gereedschappelijk kan je betalen met iDeal, creditcar Paypal en op rekening ! Kopen op rekening is de meest gebruikte betaalmethode van onze klanten. In bepaalde gevallen is het mogelijk dat de optie „ kopen op rekening ” niet wordt . Alleen bestemd voor bepaalde doelgroepen.

Voor bedrijven, overheden en stichtingen is. Vragen over gereedschap , ijzerwaar, tuinartikelen of uw bestelling? Webshop Bakkerijgereedschap Beko Techniek. Op zoek naar professioneel gereedschap voor je volgende klus? Deal, Dit is een veilig en veel gebruikt platform voor online betalingen in Nederland.


Hier kunt u een keuze maken om met uw PayPal rekening te betalen of met. U kunt op Installatievakwinkel.

Deal, Mastercar Visa, V-PAY of eMaestro. Overzicht van alle webshops waar u achteraf gereedschap kunt betalen. Voor al onze betaalmethoden behalve op rekening geldt: op werkdagen voor 23. Met iDEAL kun je op een veilige, . Klanten van Bouwmaat kunnen gebruik maken van onze speciale Kredietservice. Met de kredietpas koopt u op rekening.


Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en wij worden. Houdt je bij het overmaken van je betaling rekening met een overboektijd van tot . Bij PontMeyer kunt u gebruikmaken van de onderstaande betaalmogelijkheden. Klik op één van onderstaande items voor meer informatie . Doordat een iDEAL betaling snel bij ons op de rekening staat kunnen wij uw order snel versturen.


Betalen met iDeal is gratis, veilig, snel en eenvoudig. Professioneel gereedschap bestel en betaal je veilig bij Powertools. Je kunt ook zelf geld op deze rekening storten en dan direct hiermee betalen.


Het goedkoopste professionele gereedschap bestel je online bij MZS Gereedschap.

Houd er rekening mee dat we uw bestelling pas in behandeling nemen . Manutan levert kwalitatieve gereedschappen voor de monteur. Snel bezorgd en gratis geleverd! Je kan bij ons betalen met iDeal, overboeking, CreditCard en PayPal. Lees meer over onze betaalmethoden.


De webshop voor uw gereedschap ! Daarmee voorkomt u extra kosten die aan u in rekening worden gebracht bij . Het is nu ook mogelijk om bij AllesVoorLassen. Op rekening kopen en betalen bij ophalen. U dient wel een Paypal- rekening te hebben. Kies je voor betalen met iDeal, dan kun je tijdens het bestellen direct inloggen op je eigen bankrekening. Controleer dan of het bedrag reeds van de rekening is afgeschreven.


Gegarandeerde kwaliteit door te kopen bij Conrad. Eenmanszaken of individuen komen niet in aanmerking voor het kopen op rekening. Wenst u in dit geval achteraf te betalen, plaats uw bestelling dan als . Houd hierbij rekening met twee à drie werkdagen overboektijd.


Heb je internetbankieren van ING, ABN-AMRO, Rabobank of SNS Bank, overweeg dan om via . Als u via de website bestelt, kunt u kiezen voor iDEAL, Achteraf betalen op rekening (factuur), Bancontact, Creditcar PayPal, vooruitbetaling via IBAN of . Bestel gereedschap online bij Toolnation. Verzending of transport van de zaken vindt plaats voor rekening en risico van de wederpartij en op een door de gebruiker te bepalen wijze.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts