vrijdag 30 januari 2015

Waterpas libelle

Een libel of buisniveau is een soort waterpas. In het bijzonder wordt het glaasje, een gebogen glazen buisje gevuld met antivries en een luchtbel, libel genoemd. De waterpas bestaat uit een balk van metaal, hout of kunststof waarin een zogenaamde libel is bevestigd. De libel is het iets gekromde, doorzichtige buisje,.


Het kleine buisje met vloeistof waar je een waterpas aan afleest noemen we een libel. De vloeistof in deze buisjes is vaak olie of alcohol zodat de luchtbel vrij in . De Ortofon Libelle (4239) is een prima waterpas voor uw draaitafel. Zorg ervoor dat u draaitafel mooi waterpas staat en ontdek zo hoe mooi uw . Een Libel of waterpas kopen van Hogetex!


Wat is een libel en welke heeft Hogetex? Bekijk vergelijk het assortiment waterpassen en profiteer van de laagste prijs Bestel gemakkelijk snel online! Je gebruikt het waterpas om een leiding verticaal of horizontaal te leggen.


Waterpassen koop je eenvoudig online bij bol. Ligt nu de luchtbel in de libelle tussen de twee streepjes dan is het waterpas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts