donderdag 29 januari 2015

Oliekeering

Ruim aanbod oliekeerringen in handige webshop. Oliekeerringen veelal op voorraad en direct leverbaar! Bezoek ons online magazijn en bestel dichtingen online. Bestel snel bij Zamro - Dé online technische groothandel.


Radiale keerringen zijn de meest gebruikte afdichtingen bij roterende toepassingen.

Ze bestaan uit een rubberen buitenkant. Een oliekeerring beschermt roterende machineonderdelen, zoals assen en naven, tegen media van binnen en vuil van buiten. Deze asafdichting wordt onder . Wij leveren elk merk oliekeerring en afmeting Inch of Metrisch hoge druk of lage druk! Ook in keerringen kunnen wij voorzien in producten van hoogwaardige kwaliteit.


U kunt oliekeerringen kopen in diverse afmetingen. Dat kan door de keerring te vervangen. Verkrijgbaar in 3varianten .

Indien de as ingelopen of beschadigd is,. Many translated example sentences containing oliekeerring – English-Dutch dictionary and search engine for English translations. In standaarduitvoering zijn onze oliekeerringen vervaardigdvan volkomen olie- en vetbestendige rubber op basis van Acryl-Nitrile-Butadien (NBR, Perbunan). Antwerpse Rubberhandel is de specialist in de Antwerpse regio voor allerhande rubberen producten voor industrieel gebruik. Net als alle andere afdichtingen dienen . Een oliekeerring is een type afdichting dat tot de meest gebruikte afdichtingen in hedendaagse producties behoort.


Voorbeeldzinnen met ` oliekeerring `. Staat je antwoord er niet bij of . In afbeelding rechts zijn de toegestane waarden voor het toerental resp. Vandaag voor 17:bestel morgen in huis! Goedkoop op motorfiets gebied met een unieke Laagste Prijs Garantie. Toepassingsgebied: - Afdichting van roterende machineonderdelen. Eigenschappen: - Een rubber buitenmantel vangt uitzetting en ruwheden in de huisboring . OLIEKEERRING 100X120X12RP VITON.


Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten oliekeerring – Nederlands-Engels woordenboek en zoekmachine voor een miljard Nederlandse vertalingen. Dé specialist in auto onderdelen! Een ruim assortiment in zowel metrische- als inchmaten.

Leverbaar in traditionele elastomeren tot aan de meest. Op deze pagina vindt u verschillende soorten oliekeerringen , door op een foto te klikken gaat verder u in het hoofdstuk. Uw specialist op het gebied van aandrijftechniek. U zoekt op lagers- oliekeerringen producten.


Olie keerring 8x22x Olie keerring 25x47x Olie keerring 25x40x Olie keerring 20x47x Olie keerring 20x40x . Vind oliekeerringen op Marktplaats. De oliekeerring (in NBR of FPM) is een afdichting voor een draaiende as waarbij het af te dichten medium niet onder druk staat. Op zoek naar goedkope keerring overig voor uw auto?


Geef uw kenteken in en ontdek wat Winparts. HECO handelsonderneming is een technische handelsonderneming gespecialiseerd in oliekeerringen. Spartamet oliekeerring 18x32x4.


Bestellingen boven de € 15- worden gratis verzonden. K-Tech voorvork oliekeerringen zijn ter vervanging van de originele oliekeerringen. Huis en manchet uit een geheel rubber huis voorzien van inwendige metalen . Toen ongetwijfeld nog zo minimaal, dat we het euvel niet ontdekten, maar inmiddels zit niet alleen de rechter voorvork, maar ook het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts