dinsdag 6 januari 2015

Skandia ontstoppingsveer 10 m

Skandia Afvoerreinigingsspiraal - m. Verhelpt snel en doeltreffend verstoppingen in afvoerleidingen in onder andere keuken, badkamer en toilet. Geschikt voor eenvoudige rioolpijpreiniging bijv. Bekijk onze webshop voor ons uitgebreide assortiment!


Baseline heeft een breed assortiment met handgereedschap. De artikelen worden scherp ingekocht en aangeboden voor de laagste prijs, zijn herkenbaar en . Uitvoering: verzinkte veer, lengte m , dikte diameter mm. Ontstoppingsveer Ø 9mm, lengte m. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Coroplast Tape 15mm x 10m Blauw d=0. Die van meter is ontoereikend en een van meter krijg ik niet door de.


Voordeel van een ontstoppingsveer is dat er een haak aan zit . AFVOERREINIGINGSSPIRAAL 10MTR SKANDIA. Bezorgkosten voor dit artikel:. Deze verzinkte veer met freeskop en draaihandgreep is geschikt voor afvoerverstoppingen . Dit product als eerste waarderen. Wanneer de verstopping verder dan meter vanaf de oppervlakte het riool in zit, is de verstopping vaak niet meer met een ontstoppingsveer te bereiken. De ontstoppingsveer is draaibaar waardoor ook hardnekkige verstoppingen verholpen kunnen worden.


KWB afvoerreinigingsspiraal m. Verhuisdozen stuks - Volume - bol. ONTSTOPPINGSVEER - 5m - Toolland. Curver Swing afvalbak zilver/Antraciet liter De afvalbak Swing staat. Sisal 3-strengs naturel meter , mm.


XL Brandslang met C-Storz koppeling inch m. Gootsteenveer ontstopper trechter model - Voordeligste prof ontstoppingsveer van NL! Momentsleutel in koffer -2Nm 1/aansluiting ProPlus ProPlus . Beoordeeld op juni 20met een 5/door een klant in Veldhoven. Lekkage vanuit douche, afvoer naar beneden door meterkast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts