donderdag 29 januari 2015

Metabo snelspanboorkop

Snelspanboorhouder Futuro Top, voor rechtsdraaien. Speciaal ontwikkeld voor klopboormachines. Stabiele uitvoering met metalen huls. Met hulzen met radiale vergrendeling voor een stevige bevestiging van het . Vind metabo boorkop op Marktplaats.


Registreer en zie uw bedrijfsvoordeel. Accuboormachine boorkop onderdelen en accessoires nu eenvoudig online bij Fiyo. Of liever bekijken onze winkel in Culemborg? Dansk, Deutsch, English, Espanõl, Français, Italiano, . Boorkop tot 16mm - snelheden - kan ook kloppen. Beschrijving Lichte compacte boorschroevendraaier met extreem kort . Koop met zekerheid voor de beste prijs!


De boor is er normaal zo uit te halen door te draaien aan de boorkop. Metabo snelspanboorhouder 10mm. Een klein beetje draaien gaat nu nog wel, maar daarna lukt het niet meer . FESTOOL BOORKOP MET DIEPTEAANSLAG DD-DC. Joule met extra mm snelspanboorhouder.


Ontdek ons ruime aanbod van Toebehoren boor- en schroefmachines. Op de kop zitten een vlakgeslepen vlakken waar een . In de wandeling wordt de houder ook wel boorkop genoemd. Bekijk ons grote aanbod Boorkoppen online!


Gratis bezorging vanaf €1- Professionele merken Volgende werkdag in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts