donderdag 9 augustus 2018

Slijpschijf staal

Een slijpschijf is het vervangbare deel van een haakse slijper, deze dient voor. Slijpschijven kopen doet u op Industore. Wat ze in ieder geval allemaal met elkaar gemeen hebben, is dat je er stalen buizen of leidingen mee doorslijpt en dat ze passen op een 1millimeter haakse . GAMMA afbraamschijf staal 125x6xmm 3. Een diamant slijpschijf is gemaakt van staal met op het snijblad een rand van diamant korrels.

Hiermee kun je zuiver door marmer, tegels en keramische tegels. Praxis heeft een uitgebreid assortiment slijpschijven en afbraamschijven. Kelfort afbraamschijf kom 115x6x22.


Registreer en zie uw bedrijfsvoordeel. Ook kunnen slijpschijven van toepassing zijn op steenachtige materialen. Deze slijpschijf is helaas uit ons assortiment. Hoogwaardige doorslijpschijf van RVS.


Dikte 2mm voor het precies snijden van staal en kunststof.

Asgat 223mm voor gebruik met standaard . Alleen in de bouwmarkt te koop. Professioneel slijpschijven van Flexovit. Bosch Schuurborstel koper mm. Vrij van ijzer, zwavel en chloor en geschikt voor staal en RVS toepassingen.


Huur nu in onze Huurland winkels of bestel online. Snel en voordelig geleverd op de werf of bij jou thuis. Op zoek naar een slijpschijf met een zeer lange levensduur? Bestel voordelig en snel online of kom langs in . Gebruik dan de slijpschijven van Rhodius!


TYROLIT SLIJPSCHIJF STAAL 3X X 2- Biesheuvel Techniek webshop. Vind staal slijpschijven op Marktplaats. Voor het herslijpen in de staal , aluminium, messing, koper en papierindustrie. Doorslijpschijf 115x5xmm (stuks) prijs per stuk 9 Nr.


A30R BFflexovit doorslijpschijven voor staal en RVS, type . Prijs is inclusief BTW, exclusief verzendkosten.

Een haakse slijper is een elektrische of pneumatisch aangedreven en met de hand geleide slijpmachine. Een daarop bevestigde slijp- of doorslijpschijf draait . Beste keuze abrasieve doorslijpschijf voor metalen met extra lange levensduur. Lamellenslijpschijf met koelingscoating voor licht slijpwerk op roestvast staal.


PROGRESS – doorslijpschijf voor de bewerking van roestvast staal. Extreme slijpschijf van DeWALT. Specificaties: Diameter: 1mm. Accessoire set voor het slijpen en snijden van metselwerk en staal. Makkelijk op te bergen in de BluCave enkele lade van de systeemkoffer.


Dus voor staal ,steen dan ben je voor een paar euro klaar. Bestel de DOORSLIJPSCHIJF MAKITA STAAL Ø 3X X 25. Flexovit Vlaklamelschijf 115xmm Pvoor het slijpen van staal , aluminium . Klik om de afbeelding te vergroten.


Beschikbaarheid: Niet voorradig. Universele slijpschijf met gedesaxeerde naaf die een hoge slijtvastheid biedt en met een goede spaanafvoer. Verstevigd met een wapening van geweven . Handzame slijpers voor het doorslijpen van steen en metaal en voor het afbramen van metaal.


De levertijd kan tijdelijk niet getoond worden. Het bewerken en doorslijpen van steen met een zeer goede standtijd met hoog snijvermogen. Voor 16u besteld = morgen in huis!


Accountmanager Younes El Mejdafi van Lukas toont de Progress.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts