maandag 27 augustus 2018

Fotos ophangen aan muur

Lees het hier in het Werk aan de Muur Magazine. Het maken van een fotomuur is een klus die we maar uitstellen en uitstellen. Woon jij in een (huur)huis waarbij het niet toegestaan is om gaten in de muren te boren? Dan vraag je je misschien af hoe je dan wel op een . Met wanddecoratie en fotoafdrukken maak je de fotomuur echt uniek.


Ben je op zoek naar een originele manier om je woon- of slaapkamer te verfraaien?

Dit is dé manier om een toffe fotomuur te maken van je reis. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Plak de print of foto op de muur en maak daar met washi tape een . Bij het creëren van een fotowand is het verstandig een plan te hebben voordat u de eerste spijker in de muur slaat. Bedenk of u een fotowand in een bepaalde . Plak je afdrukken op de muur en genieten maar! Bovendien word je zo herinnerd aan de mooie momenten die je hebt doorgebracht met . Kan je niet overweg met een boormachine en wil je je pas bepleisterde muren niet beschadigen?


Uiteraard kun je ook een klein spijkertje in de muur slaan of een punaise in.

Geen zin in geklungel met hamer en spijker? Zoek je naar leuke muurdecoratie? Albelli leert je een creatieve manier om jouw muur op te leuken. Heb je ook een hekel aan gaatjes in je muren ? Kies een mooie fotolijst uit zodat je favoriete foto nog meer schittert in je woonkamer, bureau, . Een fotomuur in de woonkamer zorgt voor sfeer en voor een persoonlijke. Met fotolijststrips kan je kaders tot kilogram ophangen.


Maar lege muren is nu ook niet meteen uw stijl. Met plakband of duimspijkers verpest je dan weer je muren en . Het ChromaLuxe fotopaneel bevat aan de achterkant in totaal vier sleutelgaten. Door deze sleutelgaten kan het paneel aan de muur worden gehangen.


Blanco wand boven mijn bureau, hier wil ik mijn Ogu ophangen. Maar wat is het verschil tussen een mooie fotomuur en een geweldige fotomuur ? En dit werkt zoveel beter dan een lijst ophangen om vervolgens te concluderen dat . Een schilderij ophangen zonder te boren klinkt ideaal. Lees deze handige tips wanneer u een schilderij wilt ophangen zonder uw muur te beschadigen.


Hoe moet je een foto op acrylglas aan de muur hangen? Hieronder leggen we de stappen uit zodat je zelf eenvoudig je foto op .

Wat je voorkeur ook is, met onze . Geen inspiratie meer voor het ophangen van fotolijsten? Hang lijstjes in uw huis of kantoor op aan de muren , zonder spijkers, schroeven en zonder schade aan . En beste van alles: je hoeft geen gaten in de muur te boren. Je IXXI bevestig je aan de wand via ophang – en plakstrips, geen spijkers nodig! Zo kunt u uw fotoprint veilig en met maximaal effect ophangen. Uw foto op basisplaat: met haken veilig aan de muur.


Er zijn verschillende redenen waarom je niet in een muur wil boren. Na het lezen van deze blog kun jij iets ophangen zonder te boren. Spiegels, fotolijstjes en schilderijen bijvoorbeeld.


Boor hier voorzichtig een gaatje in de muur , waar je een schroef met plug in doet. Als de lijm is uitgedroog kun je je foto ophangen en genieten van het . Het is dan erg simpel om met behulp . Er zijn verschillende manieren om een Xpozer aan de muur te hangen:. Die kan je namelijk helemaal omtoveren tot een kader!


Een muur met enkele mooi gepresenteerde kaders brengt een kamer. Je kunt een fotomuur ophangen waar je maar wilt, maar bedenk wel dat het een nogal prominente decoratie is. Die hang je waarschijnlijk dus niet naast je toilet,.


Allebei hebben wij een foto collage boven de bank hangen met onze. Naast dat je meerdere posters kunt ophangen aan je muur kun je ook .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts