vrijdag 10 augustus 2018

Rails voor schilderijen

Door middel van haken en (vaak doorzichtige) koorden wordt het schilderij mooi en veilig opgehangen. Bent u op zoek naar een schilderij ophangsysteem of ander ophangsysteem voor schilderijen en wanddecoraties? Bij Artiteq vindt u de juiste oplossing. Naar het vergelijk Vergelijken.


Artiteq Click Rail all-in-one complete set 4m wit primer.

Artiteq set cilinder haak met perlonkoord en haak kg voor Basic Rail stuks. De ArtiTeq ophangrailsen die de bouwmarkten aanbieden, zijn de basic- rail , de click- rail en de top- rail en worden in standaard lengtes van . De Artiteq clickrail compleet wit primer meter is het meest gebruikte schilderijophangsysteem om schilderijen aan de wand te hangen. Dit pakket bevat werkelijk al wat je nodig hebt om snel en gemakkelijk schilderijen op te . Zo kan u makkelijk uw schilderijen ophangen en verplaatsen zonder boren! Inhoud: rail (l 1cm), koorden (l 1cm), haken en st.


Tot wel meter uit stuk en binnen 1-werkdagen al Thuisbezorgd!

Bestel een compleet schilderij ophangsysteem! Bij GeckoTeq vindt u de beste ophangsystemen. Een schilderij eenvoudig, flexibel en snel ophangen en verplaatsen. Geen enkel probleem met de schilderij ophangsystemen van STAS picture hanging systems. Voor elke situatie een passend . De Click Rail is een flexibel ophangsysteem voor schilderijen en posters dat snel en eenvoudig te.


Met ons ophangsysteem voor schilderijen geniet u van de gewenste flexibiliteit en toont u uw collectie op een keurige manier aan uw bezoekers. Spijkers, schroeven en plakband worden overbodig met de gepatenteerde schilderijrail van STAS. Vind schilderij rails op Marktplaats. Complete wandinrichting voor je kantoor: montage van schilderijrails en whiteboards tot akoestische wallsolutions: persoonlijk, vakkundig en betaalbaar.


Een ophangsysteem voor schilderijen e. Wij kunnen voor u een offerte maken voor de montage van uw schilderij. Aantal schilderijen dat u wilt ophangen. Waar komt de schilderij rail te hangen.


Een smalle aluminium rail wordt aan wand of plafond bevestigd.

Met een schilderij ophangsysteem van Stas hangt u uw schilderijen elegant, flexibel en gemakkelijk op. De schilderij ophangsystemen stellen u in staat om uw . Kunststof rail voor het Click schilderij -ophangsysteem. De kleur primer wit is zelf in een gewenste kleur te verven. Wij zijn één van de grootste shops op schilderijen ophangsystemen-gebied in Nederland. Witte ophangrails 200cm, ideaal voor je ophangsysteem voor schilderijen.


Thierry Eeckhout,Gent,Grote diversiteit aan mogelijkheden voor het ophangen van uw wanddecoraties, zowel lichte als zware. De Shadowline drywall rail plaatst een onzichtbaar schilderij ophangsysteem tussen gipsen wand- en plafondplaten. STAS u- rail , De STAS u- rail is speciaal ontwikkeld voor systeemplafonds.


De rail wordt bijna onzichtbaar op de houten kantlat van . Niet kunnen vinden wat u zoekt? Wil je een schilderij ophangen maar liever niet in de muur boren? Let van te voren wel goed op hoeveel lijsten je kwijt kunt aan een rails.


Uittrekbare schilderijrekken hebben als voordeel dat de schilderijen. Verlichting om uw schilderij uit te lichten op de wand. Compleet assortiment schilderij ophangsystemen.


Ophangkoorden, Ophanghaken, rails. Professioneel Ingelijst, Snelle Levering En 1 . Dan is het heel belangrijk dat de schilderijen en andere kunstwerken die u ten toont stelt professioneel . Wij komen de rails bij u inmeten en ook zit monteren bij onze service inbegrepen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts