dinsdag 14 augustus 2018

Ixxi wandsysteem

Ontwerp online je eigen wanddecoratie bij IXXI. Maak kennis met een nieuwe vorm van wanddecoratie: IXXI ! IXXI On the Move Wandsysteem 1x 1cm. Op voorraad - Voor 23:bestel morgen in huis.


IXXI Loco Color Wandsysteem 1x 1cm.

Het wandsysteem bestaat uit losse . Misschien kunnen wij je helpen met de volgende gerelateerde producten? IXXI Van Gogh Amandelbloesem Wandsysteem 1x cm. IXXI Details Chinees wanddecoratie - Dit kleurrijke wandsysteem van IXXI fleurt jouw huis op! De vrolijke bloemen komen uit het Victoria and Alber Museum uit . Een IXXI wandsysteem bevestig je eenvoudig met de bijgeleverde ophangstrip, koppelstukjes en klikbuisjes.


Spijkers of schroeven zijn dus niet nodig! De allereerste keer dat ik een wandsysteem van ixxi zag was in de Toonkamer in Utrecht.

Oké, het is geen echte, maar wel. IXXI Meisje met de Parel Pixel Wandsysteem 2x 2cm. Een prachtig en herkenbaar werk van Johannes Vermeer.


Door de Pixel uitvoering moet je iets . Het IXXI wandsysteem bestaat uit koppelkruisjes met bedrukte vierkante kaarten. Met IXXI maak je eenvoudig je eigen flexibele wanddecoratie op maat. Een ixxi wandsysteem bevestig je eenvoudig met de bijgeleverde ophangstrip, koppelstukjes en klikbuisjes.


Wil je betaalbaar een eigen ontwerp of een leuke foto in groot formaat aan je muur dan kan dat met het ixxi systeem. Hierbij worden kleine panelen aan elkaar. Met koppelstukjes klik je de losse kaarten gemakkelijk aan elkaar en ontstaat er een leuk geb.


IXXI is een vernieuwend wandsysteem met een moderne look. Het flexibele IXXI wandsysteem koop je bij shop. Het bestaat uit bedrukte vierkante kaarten, die je met koppelkruisjes aan elkaar maakt. De unieke integratie van deze onderdelen maakt het platform klaar voor de toekomstplannen van ixxi , een decoratief en flexibel wandsysteem.


De wandsystemen van Ixxi zijn perfecte sfeermakers voor ieder huis. Makkelijk te veranderen, simpel afneembaar dus perfect als je allergisch .

Een eigentijdse versie welteverstaan, . Dit ixxi Wandsysteem bestaat uit losse kaarten, die samen het Patchwork Hert vormen. Het materiaal Ixxi wanddecoratie is afgedrukt op. Blog Nicole Rijkers Fotografie.


Het handige wandsysteem is opgebouwd uit losse kaarten die je met behulp van kruisjes eenvoudig aan elkaar klikt. Eigenlijk zet je dus je wanddecoratie . Je bepaalt zelf de vorm en het formaat . Ixxi Wanden: een decoratief wandsysteem. Met Ixxi koppelkruisjes en kaarten kun je in elk gewenst formaat je eigen design wand maken. Dit flexibele wandsysteem zorgt voor een originele toevoeging aan je interieur! De kaarten van de muurdecoraties van IXXI zijn gemaakt van Synaps, kreukvast.


Ixxi is een flexibel wanddecoratie, bestaande uit losse kaarten die samen ? Groot fan ben ik van het Ixxi wandsysteem. Prachtige beelden worden omgezet in kleine vierkante vlakjes en zijn middels koppelkruisjes, met . Dit IXXI wandsysteem is op drie . Mijn naam is Jaimy en ik deel graag mijn . Ixxi special De Heem, Flamingo Teylers museum, Vintage Room. Venus Wandsysteem 2x 2cm. Dit stijlvolle wandsysteem van IXXI heeft een prachtige print van de plattegrond van Amsterdam.


Een oude meester uit het Rijksmuseum of je eigen vakantiefoto. Met het ixxi wandsysteem maak je door middel van kaarten en koppelkruisjes .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts