woensdag 28 februari 2018

Wacker verhuur

Verhuur van bouwmachines door Wacker Neuson. Huren is de ideale aanvulling waarmee u periodes met veel opdrachten kunt overbruggen of projecten kunt . Officiële website van Wacker Neuson, een leidende aanbieder van bouwmachines, bouwapparaten en services. External Vibrators are mounted quick and easy by using Wacker Neuson fasteners. Huren biedt meerdere voordelen: Vaste kracht en flexibele kosten. Workx verhuurt trilplaten in verschillende maten en uitvoeringen vanaf kN tot en met 100.


Trilplaat 5T met watertank Merk: Wacker , €3 €1b. Hoogwerker verhuur - verreiker verhuur - graafmachine verhuur - heftruck verhuur. Voor verhuur , verkoop en onderhoud van mobiele kranen kunt u bij ons terecht. Bekijk hier ons assortiment mobiele kranen. Key-Tec is officiële dealer van Wacker in België en verkoopt Wacker compacte.


Als het nu gaat om een tuinpa buizengreppel, oprijlaan, wegennet, industrieterreinen overal kom je de stampers, trilplaten en walsen van Wacker - Neuson te. Bij Schreur Meppel te huur de Wacker -Neuson shovel WLde machine voor op elke bouwplaats, Dankzij de geringe machinebreedte, levert de WLshovel . Nieuw in de verhuur , Wacker Neuson ET65. In het hele land een breed scala van Wacker Neuson wielgraafmachines machines te huur.


Prijzen zijn exclusief brandstof, olie en slijtdelen. Vraag naar onze verhuur adviseur op een Wacker. Belasting- en cashflow voordelen: Huurkosten zijn in één keer af te schrijven. Betrouwbare en competente aanspreekpartner. Wilt u een trilstamper huren voor het aanleggen van een weg of stoep?


Xtra Materieel heeft de krachtige Wacker Neuson BS 60-in de verhuur. Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Wacker Neuson BV in Beilen. Verkoop, verhuur en services : Trilnaalden, trilstampers, trilplaten, breekhamers, bekistingsvibratoren, boorhamers, spoorstoppen, aggregaten, omvorme. Een trilplaat huren voor alle type werkzaamheden.


Demonstratie van een sleuvenstamper ( Wacker ). De generatoren uit de GV-serie zijn efficiënte synchroongeneratoren, die ook bij continu gebruik een ononderbroken en betrouwbare stroomvoorziening bieden. De hoogwaardige trilplaten uit de WP-serie zijn de eerste keus voor het verdichten van asfalt en in elkaar grijpende bestrating, alsmede voor de . Wij bieden professionele trilplaten aan met slagkracht variërend van tot 1kN. Of wellicht heeft iemand de shovel ergens . HSPRUIJT - Ook voor verhuur materieel (onbediend). JAN DE WACKER NV is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van machines , toestellen en onderdelen voor de behandeling van goederen in de haven, de . Naast het gamma light equipment van Wacker Neuson – zoals . Dit is een tweedehands elektrische ex-rental machine die gebruikt is voor verhuur. Compacte bewegingsvrijheid in de 5-tons-klasse Gemakkelijk te transporteren op aanhangwagen.


Domino verhuur uit Barveaux investeert in een Wacker Neuson EZ17. De firma Domino is sedert enkele jaren actief in het verhuren van . De trilstamper “in de volksmond. Numatec gereedschappenverhuur, verhuurt technisch gereedschap in de Hoeksche Waard. Motor beschoeingspalenhamer met ramkap, Benzine, Wacker.


De dieselmotor van Yanmar, met . Slemmer verhuur - en Handelsonderneming vof. De Block machineverhuur in Lokeren is een grote verhuurder van recente machines met excellente service en machineverhuur advies op maat! Maximaal laadvermogen : 8kg. Neem direct contact op met de adverteerder . De elektrische mini-shovels die wij verhuren zijn even sterk als de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts