maandag 26 februari 2018

Ring steeksleutel

Ring - steeksleutel mm online kopen in de webshop Datona. Gereedschapland heeft een compleet programma ringsteeksleutels in het programma, in sets of los leverbaar Gereedschapland: gereedschap voor de . Ringsteeksleutels koop je eenvoudig online bij bol. Hierdoor kan er vaak meer kracht worden gezet dan met een steeksleutel , die maar. Het verlengen van een ( ring )sleutel met een stuk buis, om meer kracht te.


De gecombineerde GAMMA- ring - steeksleutel is geschikt voor moeren en bouten met een afmeting van 16mm. Deze heeft een ringsleutel aan een kant en . Artikelen tot van in totaal. CAROLUS ring - steeksleutelset. RVS ringsteeksleutel , gebogen.


Vooraankondiging: FOT_PRO_ALG_SCHL_964. Een ring steeksleutel is een sleutel met een ringvormige, dus geheel gesloten bek, met een zeskant- of twaalfkant profiel. Gepolijst , superglad en gemakkelijk schoon te houden. Ringzijde iets gebogen, dunwandig, mat verchroomd. Gedore ring - steeksleutel 1B kant 5mm.


Opmerking: De beschermende opzetstukken worden speciaal ontwikkeld voor het vastdraaien en losdraaien van. Ruim assortiment sleutels en doppen. Uw partner voor handel en industrie. Universele combinatie ringsteeksleutels van hoge kwaliteit met metrische maatvoering.


Voor het snel en eenvoudig los- en vast draaien van bouten . B9-9- DLG SET RINGSTEEKSLEUTEL IN ETUI. Een ringsteeksleutel is een combinatie van een ringsleutel en een steeksleutel. Uitvoering: Vernikkeld en verchroomd. Maat en mm met 6-kant ring , vanaf mm met UD- profiel . Deze vernieuwende sleutel werd ontworpen door de eindgebruikers uit de industrie en de autowereld samen te . De ringsteeksleutel met ratel en snelle vork. Fabory, leverancier van industriële artikelen en bevestigingsmaterialen met uitstekende online . Deze Sencys ringsteeksleutel is uit chroom vanadium staal gesmeed met satijn verchroomde afwerking.


OKAPHONE ELEKTRONIKA voor al uw Toolcraft Opbergsystemen. Op zoek naar ringsteeksleutel voor uw vlaggenmast? Steeksleutelset van 6xtot 20x(8-dlg.) Lagere prijs! Bestel deze veilig en snel op DVC.


Onze ringsteeksleutel zijn direct uit voorraad leverbaar. Leverbaar in - dagen Zoek de beste prijs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts