maandag 26 februari 2018

Lp aan de muur hangen

Ben je op zoek naar een stijlvolle en makkelijke manier om je prachtige LP - hoezen aan de muur te hangen ? En eentje die bovendien goedkoop is? Hang niet alleen je speakers aan de muur maar ook je lp hoes! Hallo, Ik ben op zoek naar een systeem om een deel van mijn platen tegen een muur op te hangen.


Aangezien ik een enorme muziekfan ben, had ik het idee om LP aan mijn muur te hangen. Een vtwonen huis is geen vtwonen huis zonder woonideeën.

Je kunt bijvoorbeeld een print van een lp ophangen aan de muur. LP vinyl wissellijst frame - fotolijst zwart. Net alsof je een plastiek kader van de action aan je muur hangt durf hem niet te dikwijls . Alleen ik wil de schijven ophangen , niet de hoezen dus.


Vorige week hadden we het over enkele van de mooiste platenhoezen die er ( naar mijn mening) ooit zijn gemaakt, soms zijn het namelijk . Bij Flying Tiger (onder andere in Utrecht maar ook in andere steden in Nederland ) koop je voor slechts euro (vier euro!) een wissellijst waar . Give free rein to your imagination and design your record library your way thanks to the various LP storage shelf sizes made by TEEbooks. De eerste LP van Diana Ross hebben we onlangs .

Plug in de muur en dan een passende houtschroef door het gat van de LP ? Vinyl hoezen zijn soms echte kunstwerkjes en verdienen een speciale plaats aan de muur. Met de Art Vinyl Display Frame is dit zo gebeurd. Wil je je platen wel aan de muur zodat ze goed in het zicht zijn, maar biedt alleen een plankje . De sleuf is ideaal om de hoogte in te stellen zodat het in lijn hangen met andere frames makkelijker gaat. Met de vinyl lijst kun je je mooiste platenhoezen inlijsten en aan de muur hangen.


Ik heb besloten om acht LP -hoezen op de muur te hangen in een ruit met dubbelzijdig plakband. Nu heb ik linksboven een LP aan de muur. Wissellijst voor LP hoes - Zwart. Zoek je een simpele manier om dingen aan de muur te hangen in een rechte lijn ? Je zocht naar: vinyl ophangen ! Populaire items voor vinyl ophangen. Deze platenspeler kan u aan de muur hangen (video).


Deze LP speler is bedacht door de Nederlandse firma Miniot en heeft als naam de . De hoezen bevestigde ik met kleine spijkertjes aan de muur. Glorious LP Sleeve Pack inch (1stuks) PVC. Afstand tussen de beide strips opmeten met LP hoes ertussen en klaar is Kees.

Het blijft lastig: LP -hoezen een beetje mooi aan de muur hangen. Met deze lijst hang je jouw favoriete platen gemakkelijk aan de muur. Wheel, en dus effectief ónder de lp die je afspeelt. Omdat het beter, warmer klinkt”, hoor je dan.


Nee dus: mensen kopen het vooral om nooit naar te luisteren en tegen de muur te hangen. Geweerrek om aan de muur te hangen voor twee geweren. Houtengeweerrek om aan de muur te hangen voor twee geweren.


Hij heeft een capaciteit van vinyl platen en is gemakkelijk aan de muur te. Soms is een lp -hoes zo mooi dat je hem op wilt hangen aan de muur. Dit kan met het systeem wat wij in onze winkel verkopen. Deco ideetje voor vinylvrienden en -vriendinnen: de personaliseerbare LP wandklok met plaats voor.


Personaliseren, batterij erin, en aan de muur hangen. Muziekliefhebbers die hun favoriete artiesten graag in een vierkant formaat aan de muur hebben hangen (of in de kast hebben staan), kunnen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts