woensdag 14 februari 2018

Ixxi ophangsysteem

Dus voor mij nu lekker alleen nog het ixxi ophangsysteem. Klik de kaarten met de x-jes en i-tjes aan elkaar (de kruisjes zijn zichtbaar aan de achterzijde van de ixxi ). Ixxi tovert jouw interieur om met te gekke wanddecoraties! Wat zijn de voordelen van beide ophangsystemen. IXXI bestaat uit een aantal kunststof kaarten die d.

Sinds weken hangt hier een metershoge en brede Ixxi in de woonkeuken. Erg mooi, maar de bovenste helft (rijen) hangt recht en de . Kun je niet kiezen welke foto je wil uitvergroten, maar heb je geen plek voor een aantal canvassen? Dekkers van Gerwen mag zich de trotse productent van IXXI benoemen. Yes, IXXI gebruikt ook cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om je bezoek aan onze. Instruction video on how to assemble your IXXI reproduction.


This unique wall decoration is available online.

Om je een nóg beter beeld te kunnen geven over ons unieke ophangsysteem , hebben we deze. Het unieke koppelsysteem van Ixxi bestaat uit vierkante kaarten en koppelstukken die worden geleverd in een compacte doos met een eigen ophangsysteem. Exclusieve IXXI wanddecoratie met het werk van illustrator Kristof Devos.


IXXI is de naam van innovatief wanddecoratiesysteem. Dit bevestigingssysteem wordt gewoon meegeleverd met een Ixxi. Je kunt een bestaande of een eigen foto of afbeelding kiezen. De IXXI plakte ik zolang op een stuk foambor zodat ik het echte ophangsysteem kan bewaren voor als ik een meer definitieve plek heb gevonden voor deze . Toen de wegen van designmerk IXXI en mezelf kruisten was ik al snel laaiend. Koop of Verkoop ixxi op Marktplaats.


IXXI wordt geleverd met een standaard ophangsysteeeen ophangstrip, . Ophangsysteem is reeds op maat en netjes opgeborgen in het originele doosje. Verliefd op een stad of een speciale herinnering? Voor meer IXXI muurdecoratie kijk je snel in onze webshop.


Een Moederdag tip voor jou: maak er in een handomdraai een IXXI van,. Bent u het eens met de TrustScore van IXXI ? IXXI Greater Flamingo Wandsysteem 1x 1cm.

Handig flexibel kunststof ophangsysteem van IXXI. Deja Vu heeft een flink aantal wandpanelen uit de museumcollectie van IXXI in de winkel hangen. Ben je nieuwsgierig naar het resultaat van een IXXI , neem dan een kijkje op. Onze favorieten zijn de IXXI -rozen uit de collectie van het Natural History Museum in. De klassieke tekeningen, in combinatie met het stoere ophangsysteem , . Ook het ophangsysteem is erg innovatief: je hangt je IXXI op door vierkante kaarten aan elkaar te koppelen en te bevestigen aan een ophangsysteem met . De IXXI met de prachtige Flamingo uit de beeldenbank van het Natural.


Elk doosje Kleurtegels bevat het ophangsysteem van IXXI. Zo kun je de Kleurtegels eenvoudig aan elkaar bevestigen en ophangen. Toen ik op Instagram IXXI ontdekte was ik meteen verliefd op het concept! Motieven: Greet Haasnoot Formaat: 2x 2x mm.


Omvang: tegels met IXXI ophangsysteem en instructie folder. Redactie: Annelies Bakker, Eefje Broere , . De posterstrips zijn geschikt als ophangsysteem voor posters en bijvoorbeeld kindertekeningen. Al onze plakstrips kunnen worden verwijderd zonder sporen . Het is een ophangsysteem van losse, plastic vierkante plastic kaarten.


Je maakt de kaarten aan elkaar met kleine x-vormige clips. Ik heb ophangsystemen gekocht om mijn televisies . IXXI de Nachtwacht wanddecoratie-small ( 1x 1cm). IXXI Banana leafs wanddecoratie-large (1x 1cm). Met de Ixxi Banana Leaf tover je dit sfeertje met gemak in huis. NIEUW: IXXI reproducties Exclusief bij Tekeningenzo zijn een aantal kunstwerken te.


IXXI heeft recent hun collectie aangevuld met allerlei moois voor de. IXXI Rijksmuseum plates small kopen voor slechts € 800. Het origineel vind je op Originalshop. Ontwerp online je eigen wanddecoratie bij IXXI.


IXXI - Persoonlijke en flexibele wanddecoratie. Houten ophangsysteem voor Instawall poster. Via een vriendin en via Instagram leerde ik een tijd geleden het IXXI ophangsysteem kennen en dat moest het worden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts