maandag 20 november 2017

Welke boor bij welke plug

Een breder gat boren , zodat de plug losser zit, leidt er soms toe dat de plug nog steeds los. OF gewoon een bakje kopen waar het gecombineerd i zit, die zijn er over het . Op de pluggen en schroeven staan maten. Het materiaal van de wand bepaalt welke plug je nodig hebt.


Schuif dan een afstandsringetje om de boor en zet het vast met een schroefje.

Bekijk hoe je een plug in een muur plaatst door middel van een boormachine. Neem een boor van dezelfde dikte als het gevouwen pakketje. De plug zorgt ervoor dat de schroef of bout op zijn plek blijft. Voornamelijk de juiste diameter van de schroef is belangrijk om de plug goed.


In deze video van Praxis vertellen wij je welke plug je gebruikt voor welke klus. Ik ga in het weekend dan even naar de Praxis, welke set boortjes , . De rachels zijn x 5 nu twijfelen we welke maat slagpluggen we kunnen. Ik ben wat dat betreft altijd een beetje lui aangelegd en boor.

Om schroeven te bevestigen in een muur of wan heb je pluggen nodig. KARWEI zet op een rij welke plug je waarvoor moet gebruiken. Boor een gat met de diameter van een metalen plaatje. Afhankelijk van de ondergrond waarin je moet boren , kies je de boormethode : Draaiend boren : met een . Hoe boor je het best in muren van holle baksteen?


Hoe voorkom je beschadiging van de pleisterlaag? Je hebt bij het boren van een gat in de muur een boormachine , schroef, plug ,. Vind hier een overzicht met welke boor heb ik voor welk materiaal nodig. Als je een zotdraaiende plug hebt, kan je die er ook terug uithalen en een maatje groter in hetzelfde gat kloppen.


Lees hier welke plug je wanneer gebruikt. Een plug is een hulpmiddel dat gebruikt wordt bij het aan elkaar bevestigen van een object. De Red Head is een combinatie van een betonboor en een plug.


De krachtige en intelligente DUOPOWER plug bepaalt zelf welke functie . Voor pluggen en zacht hout gebruikt men houtschroeven. Wist je bijvoorbeeld dat je met een kurkentrekker heel eenvoudig pluggen uit de muur kunt halen. Voor welke plug pak je welke schroef en welke boor ?

Dan weet je precies welke extra diepte je zult moeten boren. De nylon plug met de twee weerhaakjes is een uitvinding van Fischer. Boor het gat zo diep dat zowel de plug alsook de schroef er helemaal in passen. Gebruik eventueel een dieptestop. Bij het uittrekken laat u de boor met laag . Pluggen komen in verschillende soorten en maten.


Welke DynaPlus schroefkop heb ik nodig? Een gaatje boren in een tegel kun je zelf! Heb je het gaatje kunnen maken, dan stop je er een plug in. Messing plug voor het bevestigen van metrische Mschroeven en draadstangen in beton of volle steen. Voorboren is bij zachte houtsoorten geen noodzaak maar wel aan te raden.


De klopfunctie zou de interne. Boor voor de plug een gat met dezelfde diameter als de plug. In het pdf-info bestand bij dit product ziet u welke schroefmaat u bij elke plug kunt gebruiken. Dus voor beton dient u groter te boren als voor gasbeton. Een betonmuur is het meest geschikt voor het ophangen van wandversiering.


Omdat het zo hard is , blijven de pluggen er goed in zitten. Boor je bijvoorbeeld met een steenboor in gipsplaat, dan wordt het gat veel te groot.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts