donderdag 9 november 2017

Torxschroevendraaier

Schroevendraaiers koop je eenvoudig online bij bol. Speciaal voor het boren van Torx-schroeven heeft Praxis een ruim assortiment torx schroevendraaiers. Bekijk het aanbod online en reserveer direct. Verschillende maten: van Torx Ttot T40.


Vergelijk 4klus artikelen van de beste merken, o. Kenmerken Schacht: Hoogwaardig . Deze producten zijn wellicht interessant. Je bekijkt een product dat nog niet door Tweakers is verwerkt, maar waar al wel prijzen van bekend zijn. Klik op de naastgelegen knop om de specificaties toe te. Reuze assortiment en nergens goedkoper!


Punt: TSchachtlengte: 300mm, Totale lengte: 400mm. Witte torx-schroevendraaier PROTOP II TM3. Fixman torxschroevendraaier , ergonomisch ontworpen driecomponentengreep van polypropyleen en thermoplastisch elastomeer. Verchroomde kling, punt in gehar gebruineerd staal voor een perfect houvast van de schroef.


Torx schroevendraaier Tkop Op werkdagen voor 23:uur besteld morgen in huis! TORX SCHROEVENDRAAIER SET DELIG. Is op voorraa op werkdagen voor . FORMAT TORX-schroevendraaier T-greep. Met T-greep van polypropyleen (PPN ) en ophanggat.


Wordt geleverd in werkplaatsstandaard. Erwi Aandrijftechniek is een Technische groothandel voor industriële aandrijfelementen. Deze artikelen bevinden zich in grote hoeveelheden in ons magazijn. Op zoek naar Torx-schroevendraaier ? Cheyns biedt een ruim assortiment voor de elektroprofessionals.


Materiaal: Chroom-molybdeen staal. Totaal lengte inclusief handvat: 1mm. De stift in het midden van de TORX tamper resistant schroef past in de boring van de aandrijfpunt. Daarvoor heeft u ook verschillende schroevendraaiers nodig en één daarvan is deze 6-Hoekige TORX schroevendraaier.


Perfect voor het vervangen van uw . Kling gemaakt van een legering van molybdenum vanadium staal. De Wiha TORX schroevendraaier koppen zijn bedoelt voor zeer kleine schroeven en een lengte hebben van mm. De koppen zijn gemaakt van hoogwaardig . Dit product is momenteel niet op voorraad bij . Bij ons vrijwel altijd direct leverbaar uit voorraad! This offset screwdriver is a custom product for the SECUNORM 590. With the hexabular socket on the one side you can . Ontdek ons ruime aanbod van Toebehoren montagegereedschappen.


Uitvoering:kling van RVS, taaihard (HRC) door vacuüm-ijsharding. Met Kraftform-Plus-greep, ergonomisch, met geïntegreerde zachte zones voor betere grip . Kling uit vanadium plus staal, mat verchroomd. Böker Plus Toolkit torx-schroevendraaier : Handige torx-schroevendraaier met maten: Ttot T15.


Voor 22:bestel morgen in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts