maandag 13 november 2017

Steeksleutel 17

De gecombineerde GAMMA-ring- steeksleutel is geschikt voor moeren en bouten met een afmeting van 17mm. Deze sleutelwijdte komt overeen met de . Helaas hebben wij niets gevonden voor Dunne steeksleutel (Bosch). Ring- steeksleutel mm online kopen in de webshop Datona.


Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.

Categorie, Flesopener steeksleutel. Sleutelbreedte (metrisch), mm. Deze tabel geeft een overzicht welke metrische ring- of steeksleutel past om. Voor het verwisselen van slijpschijven van haakseslijper zonder asblokkeering.


Dan bestel je deze op EcoTools. Bekstand = 15° Ratelmechanisme met tanden, . Chroom- vanadium-staal, verchroomd.

Topex: Ht gereedschap merk voor de doe-het- zelver Een enorm breed aanbod waarbij uiterste zorg besteedt wordt om de . Industries sanitair sleutel 17xmet Mhouder. Carbon staal met zwarte finish. Koop met zekerheid voor de beste prijs! Afbeelding van RING- EN STEEKSLEUTEL - mm.


Met gepolijste koppen en bekken. Gedore - Steeksleutel 17xmm. De grootste officiële Unior Dealer. Nog niet beoordeeld Geef beoordeling. Beschikbaarheid: Mogelijk niet op voorraad . Met het topmerk BETA heeft EasyCarParts één van de meest aansprekende merken in huis op het gebied van RING- STEEKSLEUTEL -DELIGE SET 6MM.


Wofix doorslijpschijf inox 125mm voor maar €0. Gepolijst , superglad en gemakkelijk schoon te houden. Levenslange Garantie - Topkwaliteit van . Uitvoering: Vernikkeld en verchroom fijn gepolijst.

Cyclus Ring- en Steeksleutel 17mm - 1. Distrigard BV is een groothandel in tuinmeubelhoezen en zonwerende doeken. Registreer en zie uw bedrijfsvoordeel. Toevoegen aan mandje, Toevoegen aan uw . Gereedschap versnellingsbakplug Voor steeksleutel 17.


Een steeksleutel is een stuk handgereedschap waarmee men moeren en bouten kan. Verwachte levertijd tot werkdagen . Schrijf de eerste review over dit product. Of liever bekijken onze winkel in Culemborg?


Bas van Zanten professioneel B. Ampco vonkvrije gereedschappen worden gebruikt in werkomgevingen waar explosieve atmosferen kunnen ontstaan door brandbare gassen, damp, nevel of. Omschrijving Kenmerken Specificaties. Bestel deze vandaag nog bij Mtools. Onze producten zijn direct leverbaar.


Dus een Mheeft een sleutelwijdte van mm, Mheeft mm, Mis mm. Maar zoals gezeg er zijn uitzonderingen. Promat ratelring- steeksleutel 17mm recht model, voor het schroeven, zonder de sleutel tijd- en plaatsrovend te moeten omzetten, van chroom-vanadium-staal, . Verder worden steeksleutels gewoon uitgedrukt in de breedte van de opening.


Metrische maten van tot mm. Insteek- steeksleutel , 7mm, 22.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts