maandag 27 november 2017

Solo bosmaaier

Solo by Alko 1motortrimmer 40. Allrounder in alle soorten van professioneel groenbeheer. Met draagriem en zak met enkele toebehoren. Machine is nog maar twee jaar ou weg wegens aankoop bosmaaier. Einhell GE-CT Li solo accu grastrimmer zonder accu - Tijdelijke.


Te koop een solo bosmaaier voor onderdelen of reparatie, de maaier blijft alleen met de choke half open lopen, dus carburateur werk. Geïnteresseerd in onze producten? Prijzen zien en online bestellen?


Dat is mogelijk als u bent aangesloten bij een van onze dealers in de buurt. Easy start function met primer pomp. Geleverd met harnas en driehoeksmes Ø cm. De met een snoeimes met tanden uitgeruste bosmaaier mag uitsluitend worden gebruikt.


Onze aanbeveling: SOLO Fit veiligheidshandschoenen bestelnr. Nize-Products Bosmaaier takt 42. SOLO by AL-KO, geproduceerd in Duitslan is een innovatief merk in 2-takt machines. Bestel vandaag een Einhell Agillo - SOLO Accu bosmaaier en u kunt morgen al klussen!


Bestellingen boven € 5worden gratis thuis bezorgd. Diverse onderdelen Bosmaaiers en Trimmers Solo. Onderdelen voor alle solo machines. Bosmaaier met takt en takt motor voor particulier en professioneel gebruik.


RAUCH is de specialist in het sneeuw- en ijsvrij maken ondergrond o. SOLO staat voor kwaliteit uit Duitsland. SOLO bosmaaiers worden geleverd met zowel 2- als takt motoren, van 25cc tot 54cc, grotendeels in eigen fabriek . Grastrimmers en bosmaaiers met de werking op benzine, netstroom of op accu uit. Handige grastrimmers en bosmaaiers van Einhell. Alle info over concerten, festivals en evenementen in Nederland die door MOJO worden georganiseerd.


Tourdata, kaarten en show informatie vind je op Mojo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts