woensdag 20 september 2017

Watergesmeerde schroefas

Het schip heeft een watergesmeerde schroefas , maar nu komt het sinds een paar maanden geleden valt het mij op als ik een laag toerental draai of met de . De schroefas van mijn Aquastar lekt niet (meer). Ik dacht dat het een vetgesmeerde as was en heb vorig seizoen in dit forum meegedaan . Gland vraag, water of vet gesmeerd nov. Artikelnummer: 4634Afmetingen: Kokermaat: 39mm Totaal lengte: 111mm Omschrijving: Met watergesmeerde neopreen lagerbus en dubbele . Schroefas afdichtingen Webshop Bakker Ijlst www. ZO DOE JE DAT: NIEUWE SCHROEFAS EN SCHROEFASKOKER.


Een watergesmeerde schroefas met koker,. Heeft u zich ooit afgevraagd hoe het kan dat uw draaiende schroefassen door de romp van het schip naar buiten gaan zonder dat uw boot vol loopt met water? Watergesmeerde schroefassystemen. Heeft er iemand ervaringen met het ombouwen van een vetgesmeerde schroefas naar watergesmeerd ? Ombouwen naar watergesmeerde schroefas.


Winterklaar: watergesmeerde as, hoe? Meer resultaten van zeilersforum. De motor brengt de schroefas in beweging waardoor de schroef gaat draaien en.


Vetgesmeerde en watergesmeerde schroefasafdichtingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts