woensdag 13 september 2017

Voordeur handgreep

Verfraai voordeur en binnendeuren naar eigen smaak. Intersteel heeft een ruim assortiment aan deurgrepen. Voor elke interieurstijl hebben wij wel een passende greep. Ben je op zoek naar RVS deur - of handgrepen ? Voor alle RVS deurgrepen en hang- en sluitwerk ben je bij RVS Land aan het juiste adres. Stijlvol openen met deurgrepen.


Onze collectie grepen is van alle markten thuis. Helaas hebben wij niets gevonden voor voordeur handgrepen. Handgreep en zonder Steunschijf. Een deurgreep verschilt van een deurknop in die zin dat een greep of. Maak je binnendeur helemaal af met bijpassend deurbeslag.


Ook het adres voor rvs deurgrepen deze kunnen ook op maat worden vervaardigd. Jouw voordeur is het eerste contactpunt met de buitenwereld. Deze deur moet dus uitstralen waar jouw woning voor staat.


Niet enkel is het belangrijk dat je . De inox deurgreep heeft een knik in de voet waardoor u makkelijker bij uw slot kan. De deurgreep heeft een totale lengte van 4mm. Vulpaneel Opdekpaneel voor ALU Opdekpaneel voor PVC Complete deur. Kleur buiten: Folie Natlak Poederlak Effen lak. Een echte eye-catcher is deze deurgreep en acccentueerd een deur enorm.


Leveringsomvang: deur handvat - greep voor aan de voordeur , messing . Door de vele maten, finishes en vormen zit er ongetwijfeld een passende greep voor u tussen. Mocht u afwijkende wensen hebben voor onze deurgrepen, . Matgeborsteld of glasgepolijst RVS deurgrepen van Artitec. Voor ziekenhuizen en zorginstellingen ook leverbaar met HCanti-bacteriële coating. U vindt hier een selectie aan deurgrepen van chroom, mat zwart, nikkel, nikkel zwart en RVS geborsteld.


Bij bestelling van de producten zullen wij. Deze handgrepen zijn geschikt voor deuren, kasten, karren, etc. Vol messing deurgreep voor glazen deur (4x): diameter 2. Als extravagante ijzeren greep voor uw voordeur een eye-catcher!


Alle producten uit ons uitgebreide hardware assortiment, . Bekijk onze collectie onze inspiratiecases. In RVS, kunststf, brons, messing of . Kies uit een breed assortiment aan diverse kleuren en stijlen. Bekijk, vergelijk en reserveer jouw deurbeslag direct online.


Deurbeslag voor je binnen- en buitendeuren. Van deurklinken tot veiligheidsbeslag. Deurtrekker - handgreep ER- vorm mm. Open op dinsdag, woensdag en donderdagnamiddag van . Etiketgreep van gietijzer, de greep is afgewerkt met een zwarte poedercoating en heeft een mooie uitstraling.


Deze gietijzeren etiketgreep hee… € 95. Meubel-T- greep gedraaid 61xmm. Een prachtig handvat voor montage op alle deuren, of antiek of nieuw gemaakt. Dit handvat, werd replica nagemaakt volgens een oorspronkelijke historisch . Smeedijzeren en gietijzeren handgrepen en deurgrepen met een mooie nostalgisch rustieke uitstraling.


Geschikt voor deuren, kastdeuren, luiken en lades. Deurgreep Nikkel Ton- greep Weijntjes 1mm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts