woensdag 27 september 2017

Kleine dopsleutelset

Dopsleutelsets koop je eenvoudig online bij bol. In het ruime assortiment dopsleutels vindt u kleine en grote dopsleutelsets. S 0KLEINE DOPSLEUTELSET - KLEINE DOPSLEUTELSET MET VERSCHILLENDE DOPPEN VAN 5MM TOT EN MET MMMET HANDIGE . Zelfs heel kleine maten aanwezig. Deze Mannesmann 215-delige dopsleutelset is zeer uitgebreid en ….

Engelse maten prijs is vast ex verzendkosten kijk al . BGS XXL Kracht Bitset, 16-delig voor trucks, landbouwvoertuigen, etc. Sorteren op, Standaar Nieuwste. Engelse dopsleutelset 16-delig online kopen in de webshop Datona. De kleine handzame ratel heeft een zeer fijn ratelmechanisme zodat u . Stanley inbussleutelset 1-mm (10-delig). Professionele MicroTough ratelsleutel heeft systeem om doppen snel te vervangen en vrije rotatie van 360° in richtingen.


Bekijk ons grote aanbod Doppensets online!

Dankzij het transparante deksel heb je snel een overzicht van alle kleine. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Kleine dopsleutelset , Merk: KINZO.


A-Force A-Force: grote kracht, kleine prijs. LSC De lampen van LSC: energiezuinige sfeermakers. Candra De ultieme sfeermaker in huis. In de set zitten de meest voorkomende dopsleutel maten.


Supersterke kleine krachtdoppen in een Krachtdoppenset 10-delig. Omdat de moersleutel verstelbaar is kun je deze zowel voor grote als kleine moeren . Rothewald- dopsleutelset LouisLouisSpecial Edition 94-delig bij Louis. De Smoos Red-Line ratels zijn zeer fijn vertan zodat u ook op zeer kleine ruimte toch kunt werken. Uiteraard is dit maar een kleine selectie uit ons zeer uitgebreide programma.


Set met de meest gebruikte kleine dopmaten en veelvoorkomende bits. De vliegwielconstructie en vrijloophuls van de Zyklop Speed ratel . Basic Met opbergvakjes met deksel voor kleine onderdelen of gereedschap 17. Op zoek naar goedkope Sonic doppensets voor uw auto?


Geef uw kenteken in en ontdek wat Winparts.

De kleine sleutel is geschikt voor de maten 1 en mm, de grote sleutel is . De 60-tands ratel met 6° verplaatsing zorgt voor een vloeiende beweging en eenvoudig draaien in kleine ruimtes. Losse ratels, doppen, wringijzers en adapters:U bent nu bij: DoppenZie ook: Ratels WringijzersBit-aandrijversSpeciale doppenSlagdoppenBougiedoppen en. De set wordt geleverd in een duurzame, . Als je persé alle-in-één wilt, ga dan voor een doos met . Door de fijne vertanding met tanden wordt een kleine terughaalhoek van 5° mogelijk gemaakt.


De kop van de ratel kan vrij heen en weer zwenken en kan . Qua klussen moet je denken aan: wisselen wielen, klein onderhoud (leren). De inmiddels befaamde Stahlwille doppensets, ontwikkeld voor en door professionals. Van smeedstuk tot eindproduct . Die verloopjes van groot naar klein zijn om die reden ook altijd ruk, want je breekt ze zo kapot. Dit is de kleine versie gator grip, wij verkopen ook de KING size versie. Ontdek ons ruime aanbod van Ratels en doppen sets.


Luchtratel pneumatische ratel lucht perslucht nieuw en gebruikt te koop op Werktuigen. En deze professionele perslucht ratelsleutel kunt u snel en eenvoudig . Torx tr gereedschap is andersom wel te gebruiken voor conventionele torx schroeven. De dopsleutel variant, External (uitwendig) Torx, waarbij de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts