woensdag 27 september 2017

Makita plaatschaar

Plaatschaar met een capaciteit van mm in staal. Minimale snijradius van 2mm. Geen vervorming van het materiaal door . Onze klanten kiezen momenteel het vaakst.


Onze producten zijn direct leverbaar en op werkdagen voor 11:uur besteld = de volgende dag in huis. Koop met zekerheid voor de beste prijs!

Snel, scherpe prijzen en gratis levering va eur 7- ex btw. Met de accu plaatschaar kunt u gemakkelijk en precies platen bewerken. Meest krachtige plaatschaar met een capaciteit van mm in staal. Langs zijden te gebruiken schaarmessen. Goede handbescherming tegen opkrullend . Toegestane knipdikte meetbaar door meetsleuf.


Minder afval en nabewerking doordat de knipzijden vlak blijven. Vind makita plaatschaar op Marktplaats.

Zo goed als nieuwe makita plaatschaar. Voorzien van heropstartbeveiliging. LED geeft de status van de machine aan. Grote voorraa snelle levering en bewezen service! Eenvoudig en mooi metaal bewerken was nog nooit zo makkelijk.


Bosch Blauw GSC 1V-Li Accu plaatschaar. Makita DJN161ZJ V Knabbelschaar body. Conditie: Gebruikt Garantie: Geen. Type veiling : Hybride (klik voor meer info). Deze veiling betreft een zogenaamde hybride . MAKITA BJN160RFJ KNABBELSCHAAR 1V INCL.


BTW Levertijd: 5-werkdagen In. Type: Plaat- en knabbelscharen. Handzame, lichte accu plaatschaar. Door de rechte compacte vorm ideaal voor het . Kort draaiende machine met een snijradius van mm!


Extreem lichtgewicht, slechts kg. De plaatschaar heeft een lichte accu met Lithium-ion technologie.

Deze is ideaal voor het verwerken van RVS platen, zinken plaatmateriaal, aluminium . Combitools, gereedschap specialist met het ruimste. Lichte accu plaatschaar mét Lithium-ion technologie. Je bekijkt een product dat nog niet door Tweakers is verwerkt, maar waar al wel prijzen van bekend zijn. Klik op de naastgelegen knop om de specificaties toe te.


Artnr, Omschrijving, eenhei brutoprijs incl. Vandaag verzonden, morgen in huis! Altijd een goede deal met de beste . Bijzonder lichte en handzame plaatschaar voor het min of meer rechtdoor snijden. Inschrijving nieuwsbrief Sluiten. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.


Bediening boven- en voorop de machine voor meer controle. Bekijk dan onze andere artikelen in de categorie makita.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts