maandag 18 september 2017

Jaren 30 uitbouw

In dit blog projecten waarbij een moderne uitbouw aan een jaren woning is geplaatst. See more ideas about Hothouse, Decks and Garage. Huizentour in de sfeervolle jaren woning van Marion. White Gloss Kitchen, Scrapbook Rooms, Interior Garden, Scandinavian Interiors, Lake Houses, Beach.


Deze aanbouw in het Belgische Park is uitgevoerd in dezelfde stijl als de originele jaren architectuur.

De raamverdeling, de profilering van de kozijnen en d. Een nieuwe uitbouw aan een oude woning zorgt voor veel extra woonruimte. We kijken samen naar de resultaten! Wil je een aanbouw of uitbouw laten plaatsen aan je jaren woning? Programma uitbouw , verbouwing en renovatie bestaande jaren tussenwoning.


Voor een jaren -woning in Nijmegen maakten we het ontwerp voor de moderne uitbouw en een nieuwe indeling van de begane grond. In Nederland zijn er nog steeds veel woningen uit de jaren dertig van de twintigste eeuw te vinden. Een uitbouw aan deze woning gebeurt vaak in dezelfde stijl, .

Hoe realiseer je dat, zonder de authentieke karakter aan te tasten? Voor een karakteristieke jaren -woning in Nijmegen maakten we het ontwerp voor een moderne uitbouw en een nieuwe indeling. De schuur in de tuin is omgebouwd tot . Ons architectenbureau krijgt regelmatig de vraag voor de aanbouw en verbouwing van jaren woningen in Nijmegen en omgeving. Boeijenjong ontwierp de uitbouw van een klassieke jaren woning in Haarlem. In de uitbouw worden de woonkamer en de keuken samen gevoegd.


De vraag was om een ontwerp te maken voor een uitbouw aan de zijkant en achterkant van een jaren hoekwoning. De uitbouw biedt ruimte aan een nieuwe . De jaren woning van Joriene uit Amersfoort is erg mooi geworden en er . Rondom het Hid Heroplantsoen staan mooi bewaard gebleven jaren - woningen. Aan de achterkant van één ervan is. Serre- uitbouw voor jaren woning?


Bekijk richtprijzen en lees info. Bespaar met gratis offertes en vergelijk eenvoudig serre-specialisten voor beste deal. Na tien maanden ontwerpen, vergunningen aanvragen en . Vind het beste aanbod voor de zoekopdracht uitbouw jaren woonhuis.


De bouw van deze moderne uitbreiding karakteristieke jaren woning.

Een abstract schuurvormig volume, met grote glasvlakken die om de . Belangrijk detail hierbij was dat zowel het plafond binnen als het gootdetail aan de buitenzijde met laag boeideel moest . Renovatie en uitbouw jaren woning. Werkzaamheden: Deze twee-onder-een kap woning is intern volledig gerenoveerd . Waar aanvankelijk een uitbouw in de zijtuin onmogelijk leek, kon dit toch . Uitbreiding en verbouwing van een bestaande woning in Haarlem. Complete renovatie van een jaren dertig woning incl. Het woonhuis is gesitueerd in een jaren woonwijk in het centrum van Tilburg. De moderne uitbouw complementeert de jaren baksteen architectuur.


In Nijmegen hebben buren gezamelijke een uitbouw gemaakt. Full size 9× 4pixels Archimees. Samen met de opdrachtgever en aannemer heb ik een visualisatie gemaakt voor de uitbouw en modernisering van een . Een karakteristieke dertiger-jaren woning hebben we een de achter en zijgevel voorzien van een uitbouw welke in . Ontdek hier alles over het stappenplan. Wilt u uw woning laten uitbouwen om een grotere woonkamer te creëren? De meeste standaard woonkamers ( vooral bij jaren en jaren woningen ) zijn . De nieuwe bewoners van deze mooie vrijstaande jaren woning wilden graag een uitbouw aan de zijgevel van de woning.


Een zeer moderne uitbouw aan een jaren woning op de Berkenlaan in Zeist met een 3-delige Antracietgrijze schuifpui. Moderne aanbouw jaren woning krijgt speciale aandacht bij het interieurplatform OBLY.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts