dinsdag 1 augustus 2017

Vetpomp schroefas

De motor brengt de schroefas in beweging waardoor de schroef gaat. Wees ernstige lekkage voor door de vetpomp regelmatig aan te . Het Simalube smeersysteem is een eenvoudige oplossing voor het smeren van mechanische delen op bijvoorbeeld boten. Waar normaal een vetspuit nodig is . Kg vat pneumatisch verrijdbare doorsmeerunit 50:1.


Nieuw vetgesmeerd gland wordt meer dan graden - Scheepspraet. Schroefas verbussen - Scheepspraet - Machinekamer. Een schroefas met vetkoord verbruikt geen vet als de schroefas niet draait, ( tenzij je natuurlijk enorm veel druk gaat zetten. ) Deze oplossing . Vetspuit vervangen voor automatische?


Ombouwen naar watergesmeerde schroefas. Vetpotten bijvullen Welk vet ? Meer resultaten van zeilersforum. Met ons schroefasvet vaart je boot geruisloos, goed gesmeerd en zonder lekkage van je schroefas ! Ik heb een systeem op mijn schroefas waarbij je door op een. Prima oplossing voor de fractie van de prijs van een automatische vetpomp of vetpatroon.


Bij de meeste schepen zijn de schroefas en de lagers in een tunnel geplaatst die van de. De vetpomp (plunjerpomp) (5) zorgt voor een constante overdruk en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts