maandag 28 augustus 2017

Schroefasafdichting

Schroefasafdichtingen en lagers. Gland met pakkingdrukker als schroefasafdichting. Regelmatig constateren we te los of te vast aangedraaide pakking drukkers aan de . Dat komt door de schroefasafdichtingen , vroeger vaak een “vetkoord” systeem.


Dat werkt eenvoudig: in een bus rond de schroefas worden, in lusjes van precies.

Hoewel er steeds meer varianten qua afdichting van de schroefas op de markt komen is het meest voorkomende model toch de . Compact, simpel, robuust en effectief. Meer resultaten van zeilersforum. Deze schroefasafdichting beschikt over een met de schroefas meedraaiende, zelfcentrerende glijring die tegen een tegenglijring loopt.


Deze voldeed op zich prima, alhoewel . Hij kan worden gebruikt op ieder vaartuig dat beschikt over een schroefasinstallatie. De schroefas afdichting is leverbaar in enkele gestandaardiseerde maten.

Bij Marinediscounter bestelt u snel, eenvoudig en voordelig. Watergesmeerde schroefasafdichting. Flexibele koppeling en een verloop- flens voor onze motor. Als eerste meten we de lengte die de schroef-. Een binnenseal bestaat uit een aantal bronzen sealringen die zijn voorzien van een kamer waarin zich een elastische, V- vormige . De houder met reserveafdichting(-en) is een makkelijke manier om snel de lipseal van uw.


Controleer of de waterinlaten . De werking van de ERCEM schroefasafdichting is als volgt: Door de constante veerkracht van de nitrielrubberen balg wordt de carbongrafiet schijf tegen de . Ik heb een polyester motorboot (princess ds). Hierin zit een schroefasafdichting met een vetkoort , ik wil van het water dat hierdoor binnen druppelt af. Zwevend rubber binnenlager met waterinlaat,.


Met watergesmeerde neopreen lagerbus en dubbele keerringafdichting. Download Vervanging schroefas afdichting Albin 2 een DHZ klusje? Ben je op zoek naar een schroefasdichting ? Kom dan nu een kijkje nemen bij Bootshop4u.

Ons uitgebreide aanbod vind je nu online, bekijk . Een watergesmeerd lager en een afdichting met keerringen in behuizing. Standaard bij de MDis een vetgesmeerd lager met een pakkingdrukker (er zit een koperkleurig geval op de schroefaskoker met een vetnippel met slang erop). De Kooiman schroefasafdichting is compact, simpel en effectief. De afdichting is zowel zeer geschikt voor retro-fit als bij nieuwbouw.


VETUS is een internationaal opererende ontwikkelaar, fabrikant en handelsmaatschappij van scheepsmotoren en technische onderdelen voor . TMF Axiaal schroefasafdichting (glijringafdichting), voor schroefas Ø30mm. Maat rubber : mm binnenmaat. Reden van verkoop is dat wij een andere schroefas moesten . Vetus rubberen mof voor 25mm schroefasafdichting. SIMPLEX SCHROEFASDICHTING VOOR ZEESCHEPEN.


Omschrijving, Kleur, Maat, Artikelnummer, Levertij Prijs. Hier even een vraagje over een schroefas afdichting. Ik heb in mijn Patrick Henrey een schroefas maar weet niet wat voor een . Op mijn zeilboot, een Hurley 80 is een Volvo-afdichting gemonteerd die nu een beetje begint te lekken.


Ik wil hem gaan vervangen door een . Welk lidwoord (de of het): de schroefasafdichting of het schroefasafdichting , wij helpen je graag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts