donderdag 3 augustus 2017

Slagpluggen bevestigen

Slagpluggen gebruiken scheelt u veel tijd en ergernis en vooral als u een. En wat us het verschil tussen een slagplug en een schroef die je in een plug. Als je een plank tegen een muur wilt bevestigen met plug en schroef, dan is het . De plug wordt ook wel nagel- of slagplug genoemd.


Je boort door het te bevestigen. Rachels op de goed plaats houden (evt voor boren met houtboor op de plekken waar je gaat bevestigen ) met betonboor door .

Voorheen werden hier vaak keilbouten . Eenvoudig en snelle bevestiging van o. De slagplug is uitsluitend te gebruiken voor doorsteekmontage. Dat wil zeggen, u boort door het te bevestigen tuinhout direct in de muur. Het Houten Huis levert deze handige en vernuftige slagpluggen voor het bevestigen van schroeven in harde oppervlakken, zoals bijvoorbeeld betonnen muren. Zwevend schap of plank blind bevestigen aan muur met stalen pennen.


U boort door het hout in de muur met de diameter van de . Geschikt voor bevestiging in beton en massieve steensoorten.

Bestand tegen weersinvloeden, verrotting en veroudering. Een aantal staanders zal ik bevestigen aan de bakstenen schuur met slagpluggen. Om tuinhout meteen op een muur of gevel te bevestigen kunt u slagpluggen of gevelpluggen gebruiken.


Vind de juiste: hollewandplug, slagpluggen gipsplaatplug, Fischer pluggen. Als je schroeven in een muur of wand wilt bevestigen heb je pluggen nodig. Deze plug wordt ook wel nagel- of slagplug genoemd. Slagplug , deze pluggen worden gebruikt voor het bevestigen van de metalstud profielen tegen de bouwkundige wanden, zoals beton, metselwerk e. Het uitgebreide programma in vele afmetingen, types en verschillende materialen biedt vrijwel iedereen . Om iets te bevestigen aan een muur, wand of plafond heb je pluggen nodig om in te.


Nylon, voorzien van een nagel met kruiskopinsnede. Optimale klemming in alle bouwstenen. Voor het bevestigen van regelwerk e. Bevestiging van Metal Stud MSH en MSV profielen (randprofielen) aan volle, steenachtige vloeren en muren. Nagelpluggen worden ook wel slagpluggen of spijkerpluggen genoemd.


Voordelige slagpluggen voor het bevestigen van o. De metrische slagplug - snelle en gemakkelijke bevestiging van metrische . Veiligheid kan worden berekend! Software voor het berekenen van verankeringen, hekwerken, wapening, en heel veel meer.

Slagplug LSN-SK met 2-voudig gedeeld spreidlichaam en inslagblokkering, verzonken. Voor bevestiging van kabelkanalen, buis- en kabelklemmen, houten . Een Slagplug is een plug die met de hamer ingeslagen wordt in een voorgeboord gat. Boor een gaat door het materiaal wat u gaat bevestigen en door in de . Uitgerust met schroef voor snelle bevestiging van beugels, rozetten, leidingen, enz. Door het draaien van de schroef kan de bevestiging worden geregeld. Plug ontworpen voor het bevestigen van soepele en stijve isolatiematerialen.


Een metalen slagplug is ideaal voor het bevestigen van tengels of houten balken tegen betonnen structuren, bijvoorbeeld voor de isolatie van een garage. Perfecte bevestiging voor gevel Systemen. Technisch adviseurs staan klaar om . Schotel slagplug voor de bevestiging van isolatiemateriaal in een een stenen of betonnen ondergrond. Door de vorm en structuur van de schotel zijn de . Gaat dit met slagpluggen of is dit enkel voor volle wanden? Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan pluggen.


De verkrijgbare diktematen zijn 6mm en 8mm, dit zijn ook tevens de diameters die men moet boren om de slagplug te bevestigen. Compleet assortiment slagpluggen en toebehoren, te combineren met spouwmuur, vliesgevel. Slagplug voor het bevestigen van isolatie in volle ( massieve).


Heb je de juiste plug te pakken dan is de vraag natuurlijk hoeveel je deze plug kunt belasten. Bepaal dus voor je begint wát je wil bevestigen en vervolgens in .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts