vrijdag 25 augustus 2017

Metaal en machinehandel teunissen bv

Metaal- en Machinehandel Teunissen B. Zij zijn gespecialiseerd in de in- en verkoop van (edel)metalen en machines . Wij zijn gespecialiseerd in de in- en verkoop van metalen en machines, het verwerken, sorteren en. Bekijk het aanbod van teunissen metaal en machine ha en vind producten . Klik hier voor het telefoonnummer, adres, openingstijden, assortiment en meer. Openingsuren, recensies, telefoonnummer. Andere lokale zakelijke pagina. Is bovenstaand profiel van uw organisatie, dan kunt u hieronder uw bedrijfsvermelding claimen en activeren waarbij u tevens direct member kunt worden.


Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Aanzien van kaarten, contactgegevens en verdere informatie op pages24. De oud metaal prijs varieert sterk onder invloed van wereldwijde. Aannemersbedrijf Teunissen uit Ysselsteyn, nabij Venray is de. Beroemd Ook oud ijzer ophalen bij bedrijven - IJzersterk B. Eindhoven, Eindhoven Nederland , Nederland Bedrijvengids.


Hoge precieze draaibank voor de veeleisende gebruiker met variabele spilsnelheden met borstelloze DC motor. Capaciteiten:Centerhoogte: 140 . In de periode dat Gerrit Teunissen deze boerderij in pacht ha was het. Daarna heeft hij vijftien jaar als vertegenwoordiger gewerkt bij Van de Heg BV.


René en Henk een bloeiende metaal- en machinehandel in Nijkerkerveen. Ook vind je op deze pagina de contactgegevens zoals het . Reeds meer dan jaar is THEUNISSEN NV een betrouwbare partner, zowel voor industrie, KMO, vakman als de betere doe-het-zelver.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts