woensdag 16 augustus 2017

Axiaal glijlager

Leverbaar zijn bussen, kraagbussen, axiale schijven en strips. De in deze catalogus beschreven glijlagers bieden veel voordelen. Hier vindt u een overzicht waarmee u kosten bespaart en de levensduur van uw toepassing verlengd.


SKF PTFE composiet axiale schijf serie PCMW. Zo bestaan er gerolde glijlagers , gedraaide bronzen en kunststof glijlagers.

Sinterbronzen glijlagers , serie BRK. Bij glijlagers bevinden zich glijdende elementen waardoor de beweging plaats vindt. Overige axiaal -lagers zijn, zoals de naam al zegt, alleen geschikt voor . Lagers voor draaibewegingen worden als wentellager of als glijlager. Wentellagers voor overwegend axiale belastingen worden axiaallagers genoemd.


Previous productSKF axiale schijf PTFE com. Next productSKF Glijlager PTFE composie. Afbeelding van SKF Glijlager PTFE composiet met kraag PCMF .

Door toepassing van een axiale voorspanning, zal de rotatie van de buitenring sterk. Dit type lagering komt bijvoorbeeld voor bij elektromotoren met glijlagers. Keuzetabel voor verschillende typen glijlagers. In een axiaal beweegbare lagering (Figuur ) wordt op het losse lager een schuifpassing toegepast.


Sub-producttype(s) selecterenSub- producttype(s) selecteren. Veelal op voorraad en direct leverbaar. Bezoek de webwinkel voor het gehele . In ons aanbod vind je hydraulische haakse swivels met een glijlager en met een axiaal lager.


De swivel met glijlager is geschikt voor water en olie. Glijlager -Groefkogellager -Kegellager -Hoekcontactlager -Cilinderlager - Naaldlager. De kegellagers worden toegepast om axiale belastingen op te nemen.


Glijlagers gemaakt van high performance kunststoffen zijn beschikbaar in vele. Een glijlager is net als een rollend lager een onderdeel dat in een constructie de wrijving tussen twee ten opzichte van elkaar bewegende delen vermindert. Weet je zeker dat je axiaal en radiaal niet door elkaar gooit? Je glijlagers zijn niet bijzonder geschikt voor het opvangen van axiale krachten.


Als aanvulling op het assortiment wentellagers voeren wij een uitgebreide range glijlagers.

Het programma omvat bussen, kraagbussen, axiale schijven en . In seconden zie je de toepassingsgebieden van Kracht lagers. Met belastbaarheid en rotatiesnelheid. Schaeffler-wentellagers en - glijlagers : Glijlagers – niet-onderhoudsvrij. De niet- onderhoudsvrije uitvoeringen van gewrichtslagers en stangkoppen in de . De ventilator is voorzien van een glijlager. Kogeltaatslagers oftewel kogeldruklagers maar ook wel axiale -groefkogellagers genoem bestaan uit asschijven, huisschijven en kogelkransen.


Het axiale glijlager heeft een binnenbus. Deze binnenbus wordt in radiale. D Axialgleitlager, fest E Cojinete de empuje axial con patines fijas F Butée axiale à patins fixes . Glijlagers Lagerbussen, Axiaalschijven, Glijlagers cilindrisch, Glijlagers met kraag, GlijstrippenGlijlagers LagerbussenLagers en lagerhuizen. Many translated example sentences containing glijlager – English-Dutch dictionary.


Axiaal is een glijlager toegepast, radiaal wordt de as door twee speciale . Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten glijlager – Nederlands-Engels. Bekijk ons assortiment Droog glijlager (artikelen).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts