maandag 10 april 2017

Stanley reservemessen

Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Of u nu een uitschuifbaar mes, . Deze zijn geschikt voor het doorboren en snijden van vloerbedekking en plastiek. In de productomschrijvingen van de reservemessen staat vermeld in welke . Geschikt voor alle snijtoepassingen.


De mesjes hebben een langere levensduur en zijn geschikt voor alle . Deze reservemesjes zijn in een lang model uitgevoerd: mm. Sterk mesje geschikt voor zwaar snijwerk, zoals . Uniek reservemes met nieuwe gepatenteerde technologie. Ontdek ons ruime aanbod van Vervangmessen. Of liever bekijken onze winkel in Culemborg? Bas van Zanten professioneel B. Reservemes met verbeterde duurzaamheid waardoor hij tot 5x . Scherpe prijzen, snelle levering en veilig betalen.


Breekt niet – weerstand tot kg. Er worden reservemessen meegeleverd. Veilig betalen, snelle levering en scherpe prijzen. Voor het verwijderen van verf, lijm, stickers, e. Vandaag voor 17:bestel morgen in huis! Reserve messen voor metalen glasschraper, stuks.


Daarnaast is er een mes-cartridge aanwezig: inclusief reservemessen welke worden . Mesje met hol snijvlak , ideaal voor uitsnijden van leder en inlegwerk . De messen gaan meer dan 5x langer mee dan bestaande . Schrijf de eerste review over dit product. Dikte 1mmVoor professionele toepassingenDispenser met ingebouwd kapje om messegmenten af te breken en . De reservemesjes voor het hobbymes zijn makkelijk te wisselen voor een snel en effectief gebruik. De afgeronde punt van dit mesje zorgt ervoor dat het product . STANLEY trapezium reservemesjes. Breedte mm - Set van stuks.


Stanley glasschraper reservemes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts