maandag 24 april 2017

Deurkrukken jaren 30 zwart ebbenhout deurbeslag

Ga je voor prachtig zwart ebbenhout , de warme kleur van kersenhout, klassiek. Paar deurklinken gemaakt van massief messing met een blinkend nikkelen afwerking of een geborsteld nikkelen afwerking en een tussenstuk van zwart. Het bekende jaren dertig model met zwart ebbenhout in tonvorm. De deurklinken zijn gecombineerd met ebbenhout of bakeliet. Koop nu uw deurkrukken jaren bij DecoDeurbeslag.


Een veel gebruikt model deurkruk in de jaren is het Ton model. Nu is de deurkruk niet meer weg te denken, de deurkruk Ton 4is gebaseerd op de jaren deurkruk , met een. Deurkruk Ton 4is het populairste . Impresso Swindon Deurbeslag - Voor binnen - Rond - Chroom - Zwart. Ebbenhouten ( schuif)deur grepen. Zwart gietijzeren deurklinken met Beuken greep.


Deurklinken gemaakt van massief messing met een geborsteld nikkelen afwerking of een blinkend nikkelen afwerking en een tussenstuk van zwart ebben -hout. Onze deurkrukken in jaren stijl geven uw interieur een prachtige klassieke uitstraling. Nostalgisch hang en sluitwerk, handgemaakt deurbeslag met ebbenhout. Authentiek jaren deurbeslag , handgemaakt tot in de kleinste details.


Jaren deurbeslag ton model, met ebben hout. Deze jaren deurkrukken worden standaard . Verkrijgbaar in alle houtsoorten, RVS en zwart gecoat. Deze bekende jaren Ton model deurkrukken worden per paar op vierkante rozetten geleverd wegens het ebbenhout niet geschikt voor. Wegens het ebbenhout niet geschikt . Deurbeslag is de specialiteit van De Galanterie, wij zijn gespecialiseerd in oude. In de jaren werd één van de bekendste deurkrukken ontworpen: het Ton- model.


De deurkrukken model Ton waren een veel gebruikt model in de jaren dertig. Ton deurkruk nikkel ebbenhout incl. Eemland deurgreep groot, in mat nikkel met ebbenhout op vierkante rozetten. Het Ton model is een veel gebruikt model deurkruk in de jaren 30. De ebbenhouten handgreep geeft voor ons de doorslag, klassiek maar in combinatie.


Specifiek bij het Ton-model zijn de zwarte ebbenhouten grepen. De tonnetjes van de Ton-model deurkrukken. Diverse goekope deurkrukken uit de jaren 30. Een deurkruk is een bedieningsorganen om een deur te openen en te sluiten.


Intersteel deurkruk Phobos op rozet mat zwart zelf verend (paar). Meubelbeslag, deurbeslag hang- en sluitwerk van modern tot klassiek. Retro deurbeslag wordt vervaardigd van gietijzer of messing. In het deurbeslag wordt het messing vaak gecombineerd met bakeliet of ebbenhout.


Chemin de fer deurbeslag , raambeslag en keukenbeslag in zwart gietijzer. Op basis van onze jaren serie is het mogelijk vol te combineren met krukken. Nikkelset met ebbenhouten greep in de stijl van de deurkruk uit de jaren dertig van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts