vrijdag 7 april 2017

Spanbanden 5 ton

Spanbanden voor Transport, Theater en Evenementen. Vind spanbanden ton op Marktplaats. Gekeurde topkwaliteit voor de beste prijs.


Maak je keuze uit een groot assortiment voorraadartikels of kies voor een . Bij Metaltis snel en veilig online te bestellen uit voorraad.

Wilt u een zware lading veilig vervoeren? Kies dan voor spanbanden met ton trekkracht van IJzerwarenwebshop. De spanband met ERGO ratel verdringt langzaam de standaardratel uit de markt. Blauwe spanband met ratel en spitshaak.


Geschikt voor het zekeren van lichte tot middelzware goederen. Safeload spanband ton meter met klauwhaak. Wij leveren deze spanband direct uit voorraad en voor de laagste prijs.


Afmetingen van de ratel, 1x 2mm.

Deze spanband is geschikt voor het zwaardere ladingzekeringswerk. Lengte van de band aan de ratel, cm. Hartog Machines en Gereedschappen. Makkelijk online bestellen of bezoek onze winkel in Hengelo OV.


Tweedelige spanbanden met bandbreedte mm bestaan uit twee delen: . Sterke en professionele Sybshop. Torso ratel spanband ton mtr - capaciteit = ton - lengte = m - breedte van de band = cm. Voorzien van GS, CE en TUV Keurmerk. Ratel is voorzien van een roterend aluminium handvat. Voor informatie om een nieuw of tweedehands spanband aan te kopen of te verkopen kunt u snel en eenvoudig.


Verkrijgbaar per stuk of op maat gemaakt met een Metaltis spanband naar keuze. Snel, scherpe prijzen en gratis levering va eur 7- ex btw. In de markt wordt altijd gesproken over een ton spanband. De spanbanden en sjorbanden van Mennens zorgen ervoor dat je niets verliest tijdens je rit.


De capaciteit verschilt voor lichte, middel en zware lasten. Bestel de eindloze spanband hier .

Bent u op zoek naar hijs- en spanbanden die sterk genoeg zijn om de zwaarste lasten te dragen? Hijsband eindeloos mtr ton. Deze professionele spanbanden set met ratel is geschitk voor het vastzetten of omsnoeren van goederen in bussen, vrachtwagens of op aanhangwagens. Vandaag is het zondag, de dag van christus.


Graag zijn wij u morgen weer van dienst. Voor stabilisatie kunnen de spanbanden door de hoeken gevoerd worden. Sjorband Ton meter Voor het vastzetten van lading. Uitgevoerd met aan beide zijden een ha. Artikel Complete 2-delige spanband.


Naast de voorraad spanbanden van Navacqs kunnen de spanbanden volledig naar wens. BTW Bekijk het product ton band met ergonomische ratel (9m). Twintig ton overgewicht We stappen de surveillance-auto in en maken een ronde.


Als bewijs toont hij een tiental opgerolde spanbanden in zijn cabine. Afgelopen vrijdag weer een paar stukken spanband met haak mogen. Boek uw zending in eenvoudige stappen.


Door deze website te bezoeken en te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies door TNT.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts